Kontakt
Kontakt Os
Tel: 2398 8200
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Adress: Videnpark, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia

Åbningstider:
Telefontid:
Mandag - fredag kl. 08.00 - 18.00
Lørdag - søndag kl. 10.00 - 14.00

Kontorets åbningstid:
Mandag - torsdag kl: 09:00 - 16:00
fredag kl: 9:00 - 14:00
1500 tegn tilbage
Persondatapolitik Ved at sende os en forespørgsel eller booke tur, accepterer du samtidig, at vi må behandle dine indtastede data

 

tel   (+45) 2398 8200

info800mobile

Game of Thrones n

holdet bag travelnord og island aktiviteter

Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første, der hører om gode tilbud, nyheder om Island eller island-aktiviteter.dk

Om Island aktiviteter

Specialisering inden for oplevelser på Island og aktiviteter på Island

 • Kontakt Island-aktiviteter.dk

  Hvis du har du brug for hjælp ved booking af aktiviter på Island, så er vi klar til at hjælpe dig. Ring til vores salgsafdeling eller send os en e-mail.
  Vi har svar på de fleste spørgsmål, da vi er specialiser i udflugter og aktiviteter på Island. Vi glæder os at høre fra dig.

  Telefon: (+45) 2398 8200
  e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Åbningstider:

  Telefontid:
  Mandag - fredag kl. 09.00 - 16.00
  Lørdag - søndag: 09:00 - 14:00

  Kontorets åbningstid: (Book et møde på forhånd)
  Mandag - torsdag kl: 09:00 - 16:00
  fredag kl: 9:00 - 14:00
  Lørdag - søndag: 09:00 - 14:00

  Island Aktiviteter ApS
  Videnpark Trekantområdet
  Vesterballevej 5
  7000 Fredericia

 • Island-aktiviteter.dk er en del af Travel group Iceland ApS og rejsebureauet Travel Nord ApS, der sælger pakkerejser til Island. Rejsebureauet har hovedsæde i Fredercia og specialiserer sig i bl.a. rejser til Island, men sælger også rejser til Færøerne, Grønland og Canada. Travel Nord tilbyder mange forskellige former for rejser til Island, bl.a kør selv ferier, ride-ferier, rundrejser og grupperejser for virksomheder og skoler. Besøg travelnord.dk og se mulighederne for en pakkerejse til Island.

  rejser til Island

  Travel Group Iceland

  På Island-aktiviteter.dk kan du nemt planlægge din ferie på island selv

  Mange ønsker at planlægge sin ferie på Island selv, derfor tilbyder Travel Nord alle aktiviteter og udflugter i Island på hjemmesiden www.island-aktiviteter.dk. På island-aktiviteter.dk kan du nemt planlægge, booke og betale for aktiviteter, udflugter og oplevelser på Island. Du kan altid kontakte vores salgsafdeling, hvor vi med glæde besvarer spørgsmål, giver gode råd og deler viden om vores ture til Island. Vi er specialister i udflugts- og aktivitetsture i Island, så send en besked eller ring. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

  Du kan med fordel planlægge dine aktiviteter og udflugtsture i Island, inden du rejser til Island. Du vil opleve, at du ikke kun får det bedste ud af ferien, men også at du ikke står i en situation, hvor din ønskede tur eller aktivitet er udsolgt. Ture og aktiviteter på Island bliver ofte hurtigt udsolgt, fordi landet er en meget populær turistdestination. Det er derfor en god ide at ikke vente til sidste øjeblik med at bestille din tur. Bestil din tur her på siden allerede i dag. Du behøver ikke at bekymre dig om noget, blot nyde de sjove oplevelser på Island.

 • BETINGELSER ISLAND AKTIVITETER APS

  Aktiviteter
  Alle vores aktiviteter i Island er arrangeret af Island Aktiviteter ApS og opereres af vores samarbejdspartnere lokalt i Island. Vi kender vores samarbejdspartnere som vi har valgt med omhu. Island Aktiviteter arbejder kun med professionelle og sikre operatører i Island.

  Bestilling
  Alle de aktiviteter og udflugter vi tilbyder i Island, kan bestilles online på hjemmesiden. www.island-aktiviteter.dk

  Betaling
  Ved booking betales hele beløbet for den valgte udflugt / aktivitet. Ved booking sendes faktura samt vouchers (kuponer) automatisk til kundens e-mail adresse.

  Prisændringer
  Den viste pris på hjemmesiden opdateres dagligt i forbindelse med kursændringer på den Islandske krone. Prisen kan derfor variere lidt fra dag til dag.

  Pris
  Når kunden har foretaget en booking på aktivitet/udflugt, så er prisen fast og ændres ikke efterfølgende.

  Fortrydelses-, afbestillings- og returret
  Ifølge løven har kunder, der køber serviceydelser i forbindelse med fritids- og kulturtilbud, der gælder for et bestemt tidspunkt, på nettet, ikke fortrydelsesret. Dette gælder for alle udflugter og aktiviteter købt på internettet. (Forbrugeraftaleloven §18 stk.2, nr.12)
  Trods overnævndte har vores kunder, der ønsker at afbestille eller ændre bookingen på aktiviteten/udflugten en udvidet ret ifølge det som forekommer her efterfølende. Kunden skal give Island Aktiviteter skriftlig besked (e-mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med booking info ”TRN-nummeret”) senest 72 timer før den planlagte starttid af aktiviteten/udflugten*
  Ved afbestilling bliver beløbet derefter refunderet på det samme betalingskort som blev brugt til handelen. Island Aktiviteter kræver et afbestillingsgebyr på 150 kr. per aktivitet, dog 10% for billetter til Den Blå Lagune. Ved ændring af booking til en anden dato, eller en anden tur kræves der ikke et gebyr.
  *Vigtigt: Det kan være særlige afbestillingsregler for enkelte aktiviteter/udflugter, men i dette tilfælde forekommer det inde på bookingsiden af den pågældende aktivitet/udflugt.
  Afbestillingen er først aktiv når Island-aktiviteter har modtaget afbestillingen og bekræftet på samme vis. Hvis deltageren ikke har modtaget bekræftelse fra Island Aktiviteter indenfor 24 timer eller hvis aktiviteten skal udføres indenfor 72 timer så ring på tel. +45 2398 8200. Afbestilling kan ikke laves via telefon alene (der skal altid sendes en e-mail, med booking info ”TRN nummeret”). Hvis afbestilling ikke er bekræftet 72 timer inden aktivitetens/udflugtens start, har kunden ikke krav på refundering.
  Der kan være særregler med enkelte aktiviteter/udflugter, men i dette tilfælde forekommer det inde på bookingsiden til den pågældende aktivitet/udflugt.

  Udeblivelse mm.
  For sent fremmøde, udeblivelse ved turens start, manglende vouchers/kuponer, kørekort eller anden dokumentation ( i de tilfælde, hvor det er krævet) betyder det, at hele beløbet kan være tabt. Kontakt os dog i disse tilfælde, vi kan se om vi kan hjælpe.

  Kørekort og anden dokumentation
  Gyldigt kørekort påkræves i alle ture hvor kørsel af motorkøretøj forekommer (Gælder for fører).
  I ture hvor certifikat er påkrævet, skal du huske at medbring dette. (Kan være i ture som dykning og m.m. f.eks. PAVI dyknings certifikat).
  Hvis kørekort/certifikat er påkrævet, men ikke kan fremvises, og kunden derfor ikke kan deltage i aktiviteten/udflugten, så har kunden ingen ret til refundering. Det er kundens eget ansvar at fremvise gyldige og rigtige dokumentationer.

  Sygdom, beruselse, m.m.
  Ved sygdom, beruselse eller andre lignende årsager kan chaufføren/guiden, (efter hans skøn synes, at kunden er uegnet til at deltage, eller er til gene for medpassagerer), nægte personer om deltagelse i aktiviteten/udflugten. I disse tilfælde refunderes turen ikke.
  Deltagere er ansvarlige for eventuelle følger af ulykkestilfælde, sygdom og lignende. Det påhviler den rejsende selv at afholde udgifter til lægehjælp og hospitalsophold.
  I tilfælde af sygdom eller ulykke, henvises til deltagerens ulykke- eller rejseforsikring.

  Pligter og ansvar
  Island Aktiviteter, opererer ikke selv aktivitets- og udflugtsture i Island, men er udbyder blot af aktivitets- og uflugtsture i Island. Derfor er deltagere forpligtet til at følge de anvisninger og regler, som gælder hos hver og en operatør i Island. Island Aktiviteter holdes ikke ansvarlig i tilfælde af ulykke på ture, hos vores operatører i Island. Det er derfor ikke erstatningskrav i nogen tilfælde til Island Aktiviteter. I tilfælde af ulykke henvises til operatøren i Island.
  Deltageren er erstatningsansvarlig i overensstemmelse med almindelige erstatningsregler for skader, som deltageren forvolder på ejendele, der tilhører medrejsende, rejseledere, operatører m.m.
  Deltageren er selv ansvarlig for tegne relevante rejse og ulykkesforsikringer.

  Aflysning af aktivitet/udflugt
  Hvis Island Aktiviteter ApS/operatøren af turen er nødt til at aflyse en aktivitet/udflugt af en eller anden grund (for eksempel pga. dårligt vejr), kan kunden vælge at booke en ny tid/dato for aktiviteten/udflugten eller at få hele beløbet refunderet. I tilfælde af en aflyst tur, er det kundens eget ansvar at kontakte Island Aktiviteter for at få turen enten refunderet eller ombooket til en ny dato/ eller en anden tur.

  Rejsegarantifonden
  Island Aktiviteter ApS er binavn til Travel Nord ApS som er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2442. For kunder som i forvejen har købt en rejse hos Travel Nord ApS, gælder det at køb af aktiviteter hos Island Aktiviteter bliver en del af den pakkerejse, som kunden allerede har købt, og aktiviteterne bliver derfor inddækket i Rejsegarantifondens dækning, ifølge loven om Rejsegarantifonden. >> Læs mere om rejsegarantifonden

  Forbehold
  Hvis det opstår et problem i forhold til aktiviteter/udflugter, skal problemet forsøges løst med operatøren i Island (navn, adresse og telefoner forekommer på vouchers/kuponer). Hvis det ikke lykkes at få problemet løst på stedet, skal kunden kontakte Island Aktiviteter ApS på telefon 0045 2398 8200.
  Island Aktiviteter ApS forbeholder sig ret til nødvendige ændringer i alle aktiviteter/udfluger, (ruteændringer, tids og evt. datoændringer). Hvis datoændringer ikke passer kunden, har kunden altid ret til at ændre tiden igen, eller få turen refunderet. Der tages forbehold for trykfejl i alt vores marketing materiale inkluderet vores hjemmeside. Der tages forbehold for pris-, valuta-, skatte- og afgiftsforholdsændringer. Vi ændrer dog ikke prisen efter betaling ved booking af aktivitet/udflugt.

  Force Majeure Lovgivning
  Såfremt turen forhindres, af forhold udenfor vores indflydelse (katastrofe, epidemier, optøjer, strejke eller lign.), hæfter Island Aktiviteter ApS ifølge loven ikke herfor, og derfor tilkommer ikke nogen godtgørelse i disse tilfælde.

Det er nemt at booke og betale for aktiviteter og udflugter på island-aktiviteter.dk

 

Populære aktiviteter

 

 

logo

DIBS - Payments made easy