tel   (+45) 2398 8200

logo

Se vores aktiviteter på Island - Book ture på Island her

Se mulighederne for en sjov ferie i Island. Planlæg og bestil udflugter og aktiviteter i Island før de bliver udsolgt

Island aktiviteter tilbyder over 100 forskellige ture og aktiviteter i Island i flere forskellige kategorier. Island er en utrolig populær turistdestination, og derfor bliver udflugter og aktiviteter også hurtigt udsolgt.
Du kan derfor med fordel planlægge og booke aktiviteter inden du rejser til Island.

Hvad kan man lave som en turist i Island?

Island er en god rejsedestination hele året rundt.
Kig igennem og bliv inspireret af vores store udvalg af udflugter og aktiviteter, hvis du skal holde ferie i Island. Uanset om du kan lide at ride på Islandske heste, få adrenalinkick ved river rafting eller ATV 4x4, opleve gletsjere og grotter eller bare slappe af ved de vidunderlige varme kilder, så som Den Blå Lagune eller Fontana, så finder du det på Island Aktiviteter.

Skal vi hjælpe dig med at planlægge eller booke aktiviteter i Island?

Hvis du har brug for rådgivning eller hjælp med at planlægge og booke aktiviteter, så kan du altid henvende dig til vores salgsafdeling på tel. 2398 - 8200 eller e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Island Aktiviteter ApS er en del af rejsebureauet Travel Nord ApS der specialiserer sig i rejser til Island. Når du booker aktiviteter og dagsture hos Island Aktiviteter handler du hos en Dansk virksomhed der er omfattet af den danske rejsegarantifond, og betaler via et sikkert DIBS betalings system. Virksomheden har flere års erfaring med Island og har 5 stjerner på trustpilot.

Vi har fokus på kvalitet og sikkerhed på vores ture i Island!

Når du køber en udflugt eller en dagstur på Island Aktiviteter, kan du også være sikker på en kvalitetstur i Island, da vi vælger kun at samarbejde med professionelle operatører hvor der stilles høj krav om sikkerhed.

Oplev denne smukke ø, som er perfekt til udendørs aktiviteter. Book ture på Island Aktiviteter allerede i dag.

 

Island Aktiviteter er en dansk webshop - Binavn til Travel Nord Rejser til Island - Rejsegaranti 2442

Vi er eksperter i at sammensætte rejser til Island

sammensaet rejsen nn

 

kontakt os

 

Populære aktiviteter

 

 

logo

DIBS - Payments made easy