Loading...

tel   2398 8200

logo

golden foodtour Island

kort golden  Golden Cirkel området   9 ca. 9 timer   

Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur


Ølsmagning, islandsk kogekunst, Den Gyldne Cirkel sightseeing og mere til

Turen tilbydes i perioden: Hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: ca. 9 timer
  • Afgange: kl:10:00
  • Afhentning: Afhentning 30 min før afgang til dit hotel i Reykjavik
  • Inkluderet: Guided bustur til Den Gyldne Cirkel, En smagsprøve af Island. stop ved lokale gårde, restauranter og udendørs køkkenområder, hvor du får smaget på lokal Islandsk mad. NB. Guidet på engelsk.
  • Husk at medbringe: Husk at have tøj på, der passer til vejret
  • Minimum alder: 6 år

Med stolthed bringer vi Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad turen til dig – Islands ultimative tur for madinteresserede

Den Gyldne Cirkel må opleves og er den tur, du hører alle snakke begejstret om, når du spørger til Island. Tilføj dertil oplevelsen af at stoppe ved lokale gårde, restauranter og udendørs køkkenområder, og du har det absolut bedste af Island.

Lad os indtage synet af de sprøjtende gejsere, smage på den eneste geotermisk bryggede øl i Europa på Ölverk, udforske de historiske seværdigheder i Thingvellir Nationalpark, der er en del af UNESCO’s verdensarvsliste, prøve den verdensberømte Brennivín snaps, nyde den islandske naturs sande kraft ved Gullfoss vandfaldet og en masse andet på denne perfekte endagstur, der foregår i små grupper og har sit udgangspunkt i Reykjavík.

Få en smagsprøve på hvordan Island virkelig er!

Dagen starter i Reykjavík, hvorfra vi bevæger os ud i det fortryllende omkringliggende landskab. Dagen er tæt pakket med fantastiske stop, og det eneste du skal medbringe er passende påklædning og en mave, der er klar til at blive imponeret. Den lokale guide med ekspertviden vil guide dig gennem hele oplevelsen og give dig chancen for at smage den verdensberømte mad og besøge steder, du ellers ikke ville have haft muligheden for at opleve.

Den Gyldne Cirkel består af tre stop, der tilsammen former denne magiske cirkel af fantastiske lokationer og tryllebindende naturlige fænomener. Et af disse stop er Thingvellir Nationalpark, som er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste grundet dens iøjnefaldende skønhed og rige historie. Det er her, de tektoniske plader mødes, og de har bevæget sig så smukt fra hinanden, at du kan gå fra den eurasiske plade til den nordamerikanske plade på blot få sekunder – du kan endda stå med et ben på hver sin plade! Thingvellir er stedet, hvor et af verdens første parlamenter blev grundlagt i år 930 – et sandt totem for den islandske nation. Dette sted skuffer ikke.

Næste stop på ruten er Geysir Hot Springs, der er hjem for den store Geysir, som alle de andre gejsere er opkald efter, samt den altid sprøjtende Strokkur, der skyder op i himlen som en raket hvert 4.-10. minut. Dette er et syn, du vil kunne huske forevigt!

Det tredje og sidste stop på Den Gyldne Cirkel er Gullfoss – også kaldet Det Gyldne Vandfald. Dette steds skønhed er ubegribelig, og udsigterne vil med garanti tage vejret fra dig. Gullfoss’ kraft er ærefrygtindgydende, og denne kraft kan du få lov til at indånde, hvis du aflægger vandfaldet et besøg. Der er altid et gyldent skær tilstede på denne dragende lokation og desuden ofte en regnbue eller to. I sandhed et af de mest fotogene steder i Island!

Nu til den gastronomiske del af turen. Efstidalur er en fredfyldt og charmerende lille heste og kvæg farm i det sydlige Island, som har tilhørt den samme islandske familie gennem generationer. De er for nylig begyndt at dele ud af deres ekspertise i at lave fabelagtig kødsuppe, lækker hjemmelavet is og andre fantastiske mælkeprodukter. Mens du sidder og smager på dette sande, islandske måltid, kan du kigge på de køer, der har produceret mælken, idet de kun opholder sig en glasskærm væk. Efterfølgende er du mere end velkommen til at gå ud og sige hej til køerne og klappe kalvene, hvis sæsonen er til det.

Byen Hveragerði er vores næste stop, hvor vi vil nyde alverdens forskellige former for kogekunst - for eksempel på den berømte Skyr ar Skyrgerðin, The Old Skyr Factory, hvor vi vil få chancen for at smage på nogle af Islands mest eftertragtede retter. I samme by ligger Hveragarðurinn Geothermal Garden, og da Hver betyder Gejser, vil du her bevæge dig endnu tættere på den fulde geotermiske oplevelse og få muligheden for at smage på æg og brød, der er tilberedt i en varm kilde – se dét er en historie at fortælle, når du kommer hjem igen!

Sidst men ikke mindst har vi Ölverk Brewery and Pizza Restaurant, som åbnede i 2017, men har været fyldt med mennesker lige siden – De lokale elsker stedet og med god grund! Deres pizzaer er til at dø for, og deres øl er ekstraordinært god. Ikke nok med at det er det eneste sted i hele Europa, der laver geotermisk brygget øl, er det også et sted, hvis herlige varer du får lov til at smage på.

Se Billeder fra Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur

Den Gyldne Cirkel - Madtur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur
Den Gyldne Cirkel & Lokal Mad tur

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

Travel Nord rejser til Island

DIBS checkout kombo horizontal 03