Loading...

tel   2398 8200

logo

gletsjer xtreme1270

kort sudurstrond  Skaftafell Nationalpark        7 ca. 7 timer

Gletsjer Xtreme - Gletsjervandring island


En fantastisk og extreme tur på en gletsjer

Denne tur giver dig mulighed for at gå endnu længere med dine opdagelser og virkelig opleve gletsjeren ved at kombinere gletsjervandring med isklatring.

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mere svear  Svær
  • Varighed: Cirka 7 timer.
  • Mød os på stedet: Afgang er fra Skaftafell booking center (gråt hus med tørv tag). Skaftafell ligger 327km (203 miles) fra Reykjavik. De nærmest liggende byer fra Skaftafell er Kirkjubæjarklaustur, 69km til vest og Höfn, 130km til øst.
  • Møde tidspunkt: 30 minutter før turens start
  • Inkluderet: Guidede gletsjer vandretur med en certificeret gletsjer guide og specialiseret gletsjer gear.
  • Tøj: varmt udendørs tøj, regntøj, hue og handsker. Gode vandresko er anbefalet. Note: Robuste vandresko og regntøj kan lejes.
  • Minimum alder: 15 år

Gletsjer eventyr i Island

- Flere detaljer

Denne tur giver dig mulighed for at gå endnu længere med dine opdagelser og virkelig opleve en gletsjer ved at kombinere gletsjervandring med isklatring. Falljökull gletsjerudløbet er et af de mest imponerende isvandfald som kommer fra Vatnajökulls iskappe. Det er et unikt og smukt miljø, som både er robust og rå med sit betagende blå is og evigt skiftende isformationer. Ikke alene vil du kunne gå på opdagelse i dette ekstraordinære landskab, men du vil også få muligheden for at besejre tyngdekraften ved at klatre på nogle af de mange isvægge på gletsjeren. Vores trin for trin tilgang sikrer en professionel vejledning i alle former og tekniske aspekter når det kommer til isklatring. Det er ikke nødvendigt at have erfaring, man skal blot have en sans for eventyr.

Alle vores ture starter ved vores base ved gæstecentret i Skaftafell Nationalpark, og vi vil forsyne dig med alt det nødvendige udstyr såsom steigeisen, seletøj, hjelm og isøkser. Efter en kort køretur til gletsjeren vil vi tage vores udstyr på, og starte på vores rejse som fører os forbi unikke isformationer, som fører os til en væg af is hvor vi vil opsætte vores sikkerhedsliner. At gå på opdagelse i gletsjerudløbene fra Vatnajåokull er i sandhed en fantastisk oplevelse. Dette er en sikker og sjov måde at blive introduceret til den spændende verden af gletsjere og is og det vil med sikkerhed være en tur du aldrig kommer til at glemme!

 

Se Billeder fra Gletsjer Xtreme

Gletsjer-Xtreme-1
Gletsjer-Xtreme-2
Gletsjer-Xtreme-3
Gletsjer-Xtreme-4
Gletsjer-Xtreme-5
Gletsjer-Xtreme-6
Gletsjer-Xtreme7
Gletsjer-Xtreme-8
Gletsjer-Xtreme-9
Gletsjer-Xtreme-10

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

Travel Nord rejser til Island

DIBS checkout kombo horizontal 03