Loading...

 

tel   2398 8200

logo

grandsummit tur

kort snaefellsnes  Snæfellsjökull      4 5 ca. 4 - 5 timer

Grand Summit gletsjervandretur på Snæfelljökull


En gletsjertur med de mest fantastiske udsigter der er at finde på halvøen Snæfellsnes

Turen tilbydes: Vinter - forår

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mere svear  Mere svær
  • Varighed: Cirka 4-5 timer.
  • Mød os på stedet: Summit Adventure Guides, Gufuskálar, 360 Snæfellsbær, Island.
  • Inkluderet: Vandretur på Snæfellsjökull gletsjeren, Overtøj (hvis du behøver),Bjergbestignings-/vandrestøvler (hvis du behøver),Vand, sportsdrikke og energibarer,Varm chokolade og fladbrød, Alt skigrej,Ski, Skistøvler, Skistave, Alt nødvendigt sikkerhedsgrej til gletsjer, Klatresele, Klatrejern, Hjelm, Andet udstyr til isklatring. Water, sports drinks and energy bars, Hot chocolate and flatbread.
  • Medbring: Varmt tøj der passer til vejret, Vandresko, Mad og/eller snacks hvis du foretrækker dit eget, Solbriller
  • Minimum alder: 12 år

Den Store Bjerg Tur er en sand eventyrtur på en halv dag til Snæfellsjökulls bjergtop

En gletsjertur med de mest fantastiske udsigter der er at finde på halvøen. Dette er ”Den Store Bjerg Tur”, og vi gav den dette navn med god grund. Turen begynder ved vores kontorer (Mødepunkt B), hvor vi vil organisere og forberede udstyret til turen. Herfra kører vores shuttlebus os op til vores motorslæde, der skal føre os op til Mid-Cornice (1380 meter). Mid-Cornice ligger lige under bjergtoppen og er det højeste punkt, som køretøjer kan nå på gletsjeren. Her holder vi en kort pause, og de, der ikke er bange for højder, får chancen for at klatre op til bjergtoppen (1446 meter) sammen med en professionel guide. Det kræver en almindeligt god form og tager omkring 25 minutter. Hvis du beslutter dig for at gå efter at nå bjergtoppen, vil guiden forsyne dig med de redskaber, der er nødvendige for at opnå en sikker bjergbestigning (disse inkluderer hjelm, klatrejern, klatresele og andet udstyr til isklatring).

Hvis du ikke føler for at gå efter at nå bjergtoppen, kan du blive ved Mid-Cornice, hvor du vil have mulighed for at nyde den fantastiske udsigt og måske få dig en snak med den anden guide, der vil blive her. Hvis du begynder at fryse, kan du altid sætte dig ind i vores varme og hyggelige motorslæde og slappe af. Ved Mid-Cornice vil vi tilberede og servere traditionel islandsk varm chokolade og islandsk fladbrød, der har holdt og islændinge i live gennem hele det seneste årtusinde. Efter at have nyd denne kvalitetstid over skyerne er det blevet tid til at vende hjem igen. For de fleste er der her tale om en simpel tur i motorslæden, medmindre du ønsker at stå på ski, selvfølgelig! Vi har alt det skigrej, du får brug for, og du kan booke dette helt gratis!

Det bedste ved det hele? Denne tur er for alle der er 12 år eller ældre – uanset kondition og interesser. For at gøre turen mere spændende kan du tilvælge ekstra udfordringer som at bestige den sande bjergtop til fods eller tage hjemturen på ski! Grupperne er begrænsede til 8 deltagere, hvilket betyder at sikkerhed og personlig service er i top gennem hele turen.

Vi tilbyder denne tur sidst på vinteren og i foråret.

Se Billeder fra Grand Summit tur

grand summit tur Snæfellsjokull gletjser
gletjsertur Island
gletsjertur Snæfellsjokull
gletsjervandring Island
grand summit tur
Snæfellsjokull Island
grand summit tur
grand summit tur
grand summit tur
grand summit tur

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

Travel Nord rejser til Island

DIBS - Payments made easy