tel   (+45) 2398 8200

logo

atv og grottevandring Island

kort reykjavik  Reykjavik        7 ca. 7 timer med pick-up

Grottevandring & ATV'er i Island


Brøl ind i en anden verden bestående af aktive vulkaner ved hjælp af et ATV-køretøj og en underjordisk grottetur gennem de samme lava felter!

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Omkring 7 timer med pick-up.
  • Afhentningstidspunkt: Opsamlingstid: ca. 08:00 fra jeres overnatningssted- / busstop i Reykjavik.
  • Inkluderet: Kørsel frem og tilbage fra Reykjavik, en times quad biking med guide hvor to personer deler en quad bike, overtræksdragter, elefanthuer, handsker og hjelme, grottevandring med guide til Leiðarendi grotten, grottehjelm med lys
  • Tøj: Husk at medbringe: Varm beklædning til udendørs brug, vandtæt jakke og bukser, hovedbeklædning og handsker. Gode vandresko er anbefalet (bemærk: vandresko, vandtæt jakke og bukser kan lejes online på forhånd, kun til rådighed til grottevandring-delen)
  • Minimum alder: 10 år

Vandretur i en lava grotte & ATV'er i Island

- Flere detaljer
Efter en kort 15 minutters køretur fra Reykjavik, vil vi finde vores 650 cc CanAm Outlander Max Quad bikes ventende på os udenfor vores base i udkanten af byen. Her vil vi give jer en kort briefing omkring sikkerhed samt vise jer hvordan jeres køretøjer fungerer, hvorefter vi vil køre ud på en en times ATV køretur til toppen af Hafrafjall bjerget. Efter at have nydt den fantastiske udsigt ud over hovedstadsområdet ved Reykjavik og bjerget Esja, kører vi tilbage til basen. At køre på disse kraftfulde maskiner er en god måde at udforske de forskellige bakker og bjerge ved udkanten af byen på.

Efter ATV turen vender vi tilbage til byens centrum hvor i kan nyde et let middagsmåltid og gøre jer klar til dagens andet eventyr. Efter middagspausen, tager vi på en kort køretur ud til Bláfjöll (De blå bjerge) området hvor vi vil påbegynde vores grottevandrings eventyr. Dette bliver en tur alle kommer til at elske når vi udforsker denne fantastiske lavagrotte og opdager de vidundere som denne vulkan har skabt for mere end 2000 år siden. Leiðarendi grotten er et perfekt eksempel på en Islandsk vulkantunnel og befinder sig på et af de mest vulkansk aktive områder i hele verden. Vi vil klatre, kravle og gå på vores vandring under overfladen, og lære en masse om Islands geologi fra vores trænede grotteguider.

Vores pris er gælder for to personer som deler én ATV, men det er muligt at leje en ekstra solo ATV-køretøj.

Se Billeder fra Grottevandring & ATV'er

grottevandring-atv4x4-1
grottevandring-atv4x4-2
grottevandring-atv4x4-3
grottevandring-atv4x4-4
grottevandring-atv4x4-5
grottevandring-atv4x4-6
grottevandring-atv4x4-7
grottevandring-atv4x4-8
grottevandring-atv4x4-9
grottevandring-atv4x4-10

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy