tel   (+45) 2398 8200

logo

Ridetur Reykjavik og grottevandring

kort reykjavik  Reykjavik        8 ca. 8 timer med pick-up

Ridetur & grottevandring - Black Lava


Ridning på hesteryg og vandring i lava grotter i Island

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Omkring 8-10 timer med pick-up.
  • Afhentningstidspunkt: 08:00 fra jeres overnatningssted i Reykjavik. Turen starter kl:09:00
  • Inkluderet: Pickup fra Reykjavik, grottevandring og heste ridning. Ridehjelm, gummistøvle, regnjakke eller flyvedragt, udstyr til grottevandring.
  • Tøj: Varmt udendørs tøj, regntøj, hue, handsker og vandrestøvler.
  • Minimum alder: 10 år
  • Bemærk: For at sikre hestenes velfærd må rytterens vægt ikke overstige 110 kg

Træd ned under overfladen ind i den gemte verden af lava grotter. der efter ridetur på den Islandske hest hvor du kan prøve trav, galop og tölt gennem et vulkansk månelandskab.

Vi starter turen tidligt hvor vi fordyber os ned i den mørke lava grotte, Lavatunnel. Udforsk og opdag de vidundere som en vulkan har skabt for mere end 2000 år siden. Grottes beliggenhed er i en af de mest aktive vulkan områder i verden, som er et perfekt eksempel på islandske lava rør. Vi kommer til at klatre, kravle og gå vores vej igennem vores rejse under jordoverfladen. Dette unikke dristige eventyr vil udstille de islandske lavamarker fra to forskellige vinkler, som giver dig en dybere forståelse af hvordan Island blev skabt og hvordan naturens ur kræfter forsætter med at forme den hver dag.

Efter lavegrotten, bliver det gjort kort frokost pausa i reykjavik, før bussen kører til ridecentert i Hafnarfjordur (dette er en kombinationstur af to forskellige ture).

Heste ridnings eventyret starter på Íshestar Ridning Center hvor vi sadler op på de smukke islandske heste. Vi tager afsted på den store ridetur ind i lava området der omringer Helgafell vulkan og forsætter videre gennem lava marken og tværs over smukke bjergskråninger til den gamle Kaldársel fåre stald. Når vi rider gennem dette majestætiske scenarie vil du se forskellige unikke formationer i den ru lavamark og Bláfjöll bjerge tårne sig op over horisonten. Hestene følger en sikker sti igennem det smukke landskab til at give dig en sjov og fredelig oplevelse på Island.

Se Billeder fra Ridetur & Caving

 

lavatur-caving1
lavatur-caving2
lavatur-caving3
lavatur-caving4
lavatur-caving5
lavatur-caving6
lavatur-caving7
lavatur-caving8
lavatur-caving9
lavatur-caving10

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy