tel   (+45) 2398 8200

logo

Den Gyldne Cirkel & Lavatunnel

kort golden  Den Gyldne Cirkel        9 ca. 9 timer med pick-up

Den Gyldne Cirkel & Lavatunnel


Observér Island over og under jordoverfladen!

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Omkring 9 timer med pick-up.
  • Afhentningstidspunkt: Turen starter kl: 9:00. Pick-up kl: 8:30 fra jeres overnatningssted i Reykjavik.
  • Inkluderet: Kørsel frem og tilbage fra Reykjavik, Guidet tur og adgang til Lavatunnelen og tur til tre af Islands fineste seværdigheder; Gullfoss Vandfald, det geotermiske område Geysir og Þingvellir Nationalpark.
  • Tøj: Varmt og vandtæt udendørstøj. Gode vandresko anbefales
  • Minimum alder: Ingen

Oplev en ny verden - Den Gyldne Cirkel og Lavatunnel - Dette er en tur for sanserne !

Observér Island over og under jordoverfladen. Begynd dagen med at overvære virkningerne af et vulkansk udbrud indefra mens vi går på stien fra en lava, der flød for tusinder af år siden. Denne lavatunnel, som er op til 30 meter bred og 10 meter høj, er en af de største i Island. Tunnellens loft er styrtet sammen tæt ved indgangen, hvilket skaber nogle smukke lyssøjler. Det fantastiske udvalg af farver, der kan ses på tunnellens væg, skyldes klippens forskellige mineraltyper.

Dette er en tur for sanserne. Oplev en ny verden, lyt til grottens stemme og mærk naturens kræfter, som du aldrig har gjort det før. Lær nye ting og træd ud af din komfortzone. Scener fra Hollywood-filmen Noah med Anthony Hopkins er blevet optaget i netop denne lavagrotte i Island.

Den Gyldne Cirkel tur bringer dig til tre af Islands fineste seværdigheder; Gullfoss Vandfald, det geotermiske område Geysir og Thingvellir Nationalpark.

Det geotermiske område Geysir kan prale af sine sprøjtende varme kilder inklusiv Strokkur – den mest aktive gejser i Island. Alle verdens gejsere har deres navn fra den som oftest inaktive varme kilde Geysir, som også lægger navn til området. Ved Gullfoss får du muligheden for at stå ved siden af det fantastiske vandfald og observere de enorme vandmængder, der med voldsom kraft styrter ned i en dyb og bugtet kløft.

Uanset om du tager morgen- eller aftenturen, vil du med sikkerhed støde på en sektion af Islands naturlige vidundere og den berømte Þingvellir Nationalpark.

Se Billeder fra Den Gyldne Cirkel og Lavatunnel

Gullfoss Island
Geysir Island
Strokkur Island
Thingvellir Island
Lave tunnel grotte Island
Lave tunnel grotte Island
Rófarhólshellir Island
Lave tunnel grotte Island
Lave tunnel grotte Island
Lave tunnel grotte Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy