tel   (+45) 2398 8200

logo

into the vulcano Iceland

kort reykjavik  Reykjavik Området  5 6 ca 5 - 6 timer og 35 - 40 min i grotten

Til Vulkanens Indre i Island


Den inaktive Thrihnjukagigur vulkan er et unikt naturfænomen.

Turen tilbydes: 10. mars - 31. oktober

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Moderet
  • Varighed: Cirka 5 - 6 timer med transport fra Reykjavik. Vandreturen tager omkring 45 - 50 minutter og der er ca. 35 - 40 min i grotten.
  • Mødested: Blå Bjerge, parkeringsplads. GPS: N 63.98502 (Latitude), W -21.649949 (Longitude). Hvis du møder os på stedet, så skal du være der senest 20 min efter turens start fra Rvik (hvis du har booket kl: 10, skal du være der kl: 10:20).
  • Afhentning: Hvis du ønsker afhentning: Så skal du stå klar på det valgte opsamlingssted (hotel/busstoppested) 30 min før afgang.
  • Inkluderet: Vi forsyner dig med hjelm, lommelygte og alt sikkerhedsudstyr.
  • Tøj: Varmt tøj, gode sko til ujævne overflader. Handsker (anbefalet)
  • Minimum alder: 8 år

Thrihnjukagigur er en fantastisk grotte i vulkanens indre

Den inaktive Thrihnjukagigur vulkan er et unikt naturfænomen. Ved at etablere det nødvendige udstyr har vi skabt en tur, der åbner døren til en helt ny verden.

Det er virkelig ikke så kompliceret at opleve vulkaner på tæt hold, som man skulle tro. Alt du behøver er villigheden til at gennemføre en 45 - 50 minutter lang vandretur (for at nå til krateret) og modet til at lade sig nedsænke 120 meter i en åben kabellift til kraterets bund.

Fysisk form påkrævet: Moderat (sværhedsgraden er 2 ud af 5). Baggrundsviden om vandring eller klatring er ikke påkrævet. Det er ikke en stejl vandretur, men jorden er delvist ujævn. De sidste 10 minutter af vandreturen er de mest udfordrende med en hævning på omkring 100 meter. Dette er IKKE en tur for de, der har ingen eller meget begrænset fysisk form.

Tilbagelagt strækning: Omtrent 3 kilometer hver vej. Vandreturen tager omkring 45 - 50 minutter afhængig af de deltagendes kondition. Under turen vil en guide altid være til rådighed.

Udførslen:
Vi har en innovativ metode til at sænke deltagere ned i gennem kraterets åbning – et åbent elevatorsystem.

Den 120 meter lange nedsænkning varer omkring 6 minutter, hvilket gerne skulle give dig en ide om, hvor langsomt du vil bevæge dig ned i gennem krateret. Den langsomme fart garanterer passagerernes sikkerhed samt sørger for, at der er mulighed for at nyde det forbløffende udsyn.

Alle der bevæger sig ned i krateret vil blive iført seletøj og påkrævet at benytte en hjelm (udbudt på stedet) hele tiden. Flere toptrænede og erfarne bjergguider og huleudforskere vil til enhver tid stå dig til rådighed.

Se Billeder fra Til Vulkanens Indre

into-the-vulcano
grotte Island
into-the-vulcano Island
into-the-vulcano
into-the-vulcano Island
into-the-vulcano
into-the-vulcano
into-the-vulcano
Island grotte
into-the-vulcano Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy