tel   (+45) 2398 8200

logo

geotermisk tur Island

kort golden  Hengill   1    

Helikopter – Geotermisk Tur i Island


På denne helikopter tur flyver vo over et af de mest aktive vulkanske områder på Island

Turen tilbydes: Hele året Rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Cirka 50 - 60 min
  • Møs oa på stedet: Nordurflug, Nauthóslvegur 58d 101 Reykjavik
  • Afgang: Vi har mange afgange dagligt. Vores afgange er efter aftale: morgen fra 08:00 til 13:00, eller aften 13:00 til 20:00. Efter din booking bliver du kontaktet for nærmere aftale om tid. Hvis du har specifikke ønsker om tid, så skriv det i kommentarfelted når du booker.
  • Inkluderet: Helikoptertur med professional guide/pilot. Den totale varighed af turen er 50-60 minutter. 25-50 minutters guidet helikopterflyvning og en 15 minutters landing ved et afsides geotermisk område på en gammel vulkan.
  • Tøj: Varmt tøj – det er koldere oppe i luften. Handsker og måske en tynd hue til at have under din hjelm
  • Minimum alder: Ingen.
  • Bemærk: Personer over 120kg betaler 50% ekstra (De betaler for 1,5 siddeplads)

Udsigt til farverige basalt bjerge, dampende varme kilder og de geotermiske kraftværker, der forsyner Reykjavik med vedvarende energi

Når vi flyver over et af de mest aktive vulkanske områder på Island, højsletten Hellisheiði, vil du kunne se mosdækkede lavasletter, der strækker sig ud mod horisonten og afbrydes af farverige basalt bjerge, dampende varme kilder og de geotermiske kraftværker, der forsyner Reykjavik med vedvarende energi.

På denne rundfart sørger vi for at lande uden for de gængse områder og væk fra menneskevrimlen, så vi kan opleve områdets råenergi på første hånd. Når vi lander ved det geotermiske område Hengill - der er navngivet efter vulkanen Hengill - kan du overvære den sande og uberørte islandske natur. Vi fører dig tæt på varme kilder og kogende mudderhuller, og hvis det er sommer, vil du måske endda være så heldig at kunne se nogle får, der strejfer rundt i dalen. Vær opmærksom på at dette ikke er en almindelig turistattraktion – der er ikke nogen sikkerhedsreb el.lign. – stedet er lige akkurat, som naturen skabte det. Uafhængig af sæson og årstid byder området på magiske, farverige og smukke udsigter.

På tilbageturen foretager vi en scenisk overflyvning af Reykjavik, der giver dig mulighed for at observere Islands hovedstad fra et unikt fugleperspektiv.

Seværdigheder: højsletten Hellisheiði, det geotermiske Hengill-område, Nesjavallavirkjun, Hellisheiðarvirkjun, bjergkæden Bláfjöll, Reykjavik by, Kristnitökuhraun lavaslette og kratere.

 

Se Billeder fra Helikopter – Geotermisk Tur

Geotermisk tur - helikopter Island
Geotermisk tur - helikopter Island
Geotermisk tur - helikopter Island
Geotermisk tur - helikopter Island
Geotermisk tur - helikopter Island
Geotermisk tur - helikopter Island
Geotermisk tur - helikopter Island
Helikopter Island
Helikopter Island
Geotermisk tur - helikopter Island

 

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy