tel   (+45) 2398 8200

logo

isgrotten bustur stike

kort husafell  Langjökull        10 ca. 9 - 10 timer

Into the Glacier – Dagstur - Isgrotte Island


Into the Glacier, er en dagstur med afgang fra Reykjavík til Isgrotte

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Cirka 9 - 10 timer.
  • Afgang: kl. 8:00 fra Reykjavík
  • Opsamling: Det kan tage ca. 30 minutter at samle op fra hoteller i Reykjavik (vær venligst klar udenfor hotellet, da buschaufføren ikke går ind for at lede efter passagerer)
  • Inkluderet: Isgrotte eventyr dagstur med Reykjavík Udflugter, Opsamling UDENFOR hotel/gæstehus (chaufføren går ikke ind på hotellet). I vinterperioden (oktober - maj): Stop ved Hraunfossar, Husafell og Langjökull gletsjeren
    Tur til isgrotterne på Langjökull med specielt modificerede gletsjer køretøjer, adgang til gletsjeren. engelsktalende chauffør/guide/lydguide, gratis WiFi i gletsjerkøretøjerne, transport tilbage til jeres hotel i Reykjavík.
  • Tøj: VARMT TØJ – også om sommeren. Husk, det er en gletsjer. Vandtætte sko og sokker. Intet ødelægger en tur mere end kolde og våde tær. Grund – og mellemlag tøj.Vandtæt og varm jakke. Hat og handsker – nemme at tage af. Solbriller – når solen skinner på gletsjeren, er den meget skarp.
  • Minimum alder: Ingen aldersgrænse.

OM INTO THE GLACIER TUREN OG MERE...

Denne dagstur til Isgrotten med Udflugter fra Reykjavík giver dig muligheden for at opleve en hel dag fuld af eventyr, med afgang fra Reykjavík i vores komfortable busser. Du vil få en oplevelse for livet og opleve en af Verdens smukkeste ødemarker; Islands andenstørste gletsjer - endda indefra! Aldrig før Langjökull gletsjeren, har det været muligt at se den smukke blå is i hjertet af en iskappe gletsjer.
Der er ingen tvivl om at dette vil blive en mindeværdig dag.
Køreturen til Langjökull gletsjeren er naturskøn og undervejs holder vi ind ved Hraunfossar vandfaldene. "Hraun" betyder lava på Islandsk, og lavaen ved Hraunfossar vandfaldene kom faktisk fra et vulkanisk udbrud fra Langjökull gletsjeren for mange år siden.
Ved udkanten af Langjökull gletsjeren, vil specielt modificerede køretøjer fragte os videre op på gletsjeren, op til den kæmpe isgrotte - og sikke en køretur det er! På den gigantiske gletsjer vil du få mulighed for at nyde de betagende omgivelser og udsigten. Gåturen IND i selve gletsjeren tager omkring en time, og foregår i selskab med erfarne, engelsktalende guider.

Højdepunkter: Reykjavík - Hraunfossar vandfaldene - Hotel Husafell - Langjökull gletsjeren og ind i gletsjeren - Reykjavík (+ Kaldidalur højlandsruten og Thingvellir Nationalpark fra 15 juni til 15 september).

Bemærk venligst:
Vi beder jer venligst om at være klar til afgang 30 minutter før den planlagte afgang foran jeres hotel/gæstehus. Reykjavík Udflugters bus vil holde foran jeres hotel/gæstehus, buschaufføren vil ikke komme ind og lede efter jer.

 

Se Billeder fra Into the Glacier – Dagstur

Into the Glacier Daytour2
Into the Glacier Daytour9
Into the Glacier Daytour4
Into the Glacier Daytour0
Into the Glacier Daytour6
Into the Glacier Daytourr3
Into the Glacier Daytour1
Into the Glacier Daytour5
Into the Glacier Daytour7
Into the Glacier Daytour8

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

DIBS - Payments made easy