tel   (+45) 2398 8200

logo

nordlys tur1270

kort golden  Borgarfjordur og Golden Cirkel området    3 ca. 3 - 4 timer  

Nordlys turen - Oplev Nordlyset i Island


Oplev Nordlys i Island

Turen tilbydes i perioden: 25 August - 15 April

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: ca 3 - 4 timer
  • Afgange: kl: 21:00 og kl: 22:00
  • Afhentning:  På dit hotel ca. 30 min før afgang. Hvis du ikke behøver afhentning, så skal du være på BSÌ busterminalen 15 min før afgang.
  • Inkluderet: Bus tur, Omkring 3 timers guidet tur. Afhentning op til 30 min før afgang (tilvalg). Turen kan også købes med Plan B.
  • Tøj: Husk at tage varmt tøj på.
  • Minimum alder: ingen minimun alder
  • Bemærk: Man kan også vælge et plan B. Se nedenfor. Denne tur er vejr afhængig, og der er ingen garanti for at se nordlys. Turen er guidet på engelsk.

Oplev nordlys på denne hyggelige tur i Island.

Destinationerne man besøger under nordlys turen varierer fra dag til dag afhængig af vejrforholdene. Denne tur er vejr afhængig, derfor er der ingen garanti for at se nordlys. Men, hvis du ikke ser nordlyset under vores tur, er du mere end velkommen til at tage turen igen, hvilket selvfølgelig er helt gratis.

Derfor skal du tage på en nordlystur i Island

Når du vælger en guidet nordlystur i Island, forøger du dine chancer for at se nordlysene. Vores team af eksperter nærstuderer vejr- og nordlysudsigter for at finde de bedste steder og vejrforhold, hvor der er størst sandsynlighed for at finde lysene. Vi tilbyder vores gæster at købe vafler og varme drikkevarer på selve turen, som kan nydes mens vi holder øje med den smukke nattehimmel.
* Vafler og varme drikke, tilbydes kun på ture med afgange kl 21:00 og 22:00

Turen er afhængig af vejrforholdene og vi kan derfor ikke garantere at det er muligt at se nordlysene. Dog vil du opleve den islandske natur om natten og det helt specielle tusmørke der findes her på Island. En af de vigtigste faktorer for at se nordlysene er, at komme væk fra byens mange lys, men selve ruteplanen bliver først afgjort sent på dagen i forhold til hvor der er størst sandsynlighed for at finde nordlysene.

Hvad kan du forvente af vores nordlystur?

Selvom vores busser er behagelige og varme, er der stor sandsynlighed for at det er koldt udenfor. Her vil du få masser af tid til at nyde de smukke nordlys og tage billeder. Derfor anbefaler vi også at du medbringer varmt tøj og stabile sko. Vores guider vil hjælpe og guide jer til hvordan man tager de bedste billeder af nordlysene. Vær ikke bange for at spørge ind til nordlysene hvis du har spørgsmål. Vores guider er eksperter i nordlysene.

Vær venligst opmærksom på, at dette er en ikke refunderbar tur. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at i vil kunne opleve de fantastiske nordlys som Island har at byde på, men vi kan desværre ikke garantere at det. Hvis vi ikke ender med at se nordlysene, tilbyder vi at genbooke turen en anden dag (dette er gratis).

Book Nordlys turen med plan B

Oplev de spektakulære nordlys i Island med et plan B

Hvad end vejret byder på, vil du opleve en fantastisk aften i Reykjavik.

Book din nordlystur med håb om godt vejr, men hvis vi er så uheldige med vejr- og nordlysudsigter, at turen bliver aflyst, vil du automatisk blive sent på en anden tur som vi har arrangeret med Whales of Iceland! Denne Plan-B indeholder en guidet tur i Whales of Iceland udstillingen og en informativ 25-minutters kortfilm om nordlys, med Q&A og en komplementær drink. *

- Aftenen garanterer spændende oplevelser!

*Hvidvin, rødvin, øl eller sodavand

Vær venligst opmærksom på, at dette er en ikke refunderbar tur. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at i vil kunne opleve de fantastiske nordlys som Island har at byde på, men vi kan desværre ikke garantere at det. Hvis vi ikke ender med at se nordlysene, tilbyder vi IKKE at refundere eller genbooke Plan B turen en anden dag.

Se billeder fra Nordlys- turen og Nordlys med plan B

Oplev nordlys i Island
nordlys i Island
Island nordlys
nordlys-tur på Island
nordlys-tur i Island
Nordlys Island
Nordlys Island
Nordlys Island
Nordlys Island
Nordlys Island
Hvalmuseeum Island
Hvalmuseum
Hvaler Island
Whales Of Iceland4
Whales Of Iceland7

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy