Se Billeder fra Kopar Restaurant
Reykjavik
Turen tilbydes i perioden: Hele året
Den 9-retters menu, som serveres til middag, er specialiseret i ’alt godt fra havet’, samt Islands’ skaldyr, dog vil der også være inkluderet 1 eller 2 småretter med andre former for kød. Som et eksempel kunne dette smagfulde måltid indeholde delikatesser, som torsketunger med sherry flødeost, kammuslinger fra Breiðafjörður bugt serveret med dilddressing og lakserogn, og en Byrkelange med pistacie- og hummerudtræk champagne sauce. Vegetariske retter uden kød og eller fisk kan også blive serveret.
Den gamle havn i Reykjavik, som er et charmerende fiskerisamfund, er byens kontakt med omverdenen, samt en af byens mest betydningsfulde seværdigheder. Med udsigt over Atlanterhavet og det imponerende bjerg Esja, hvis område omringer bugten, er Kopar restaurant de lokales favorit såvel som de besøgendes. Trægulve, afdæmpede farver, og det vigtigste af alt herlig mad tilberedt og serveret af et fortræffeligt personale gør dette til et oplagt sted at nyde sin middag.