tel   (+45) 2398 8200

logo

ridetur Island vandretur island

kort golden  Golden Cirkel området         1.5 2 ca. 4,5 -5 timer. (8 timer med afhentning)

Ridning og vandring i Reykjadalur-dalen i Island


Nyd en aktiv dag i Island i et fantastisk miljø!

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  nem - moderat
  • Varighed: Omkring 4,5 timer. ca. 8 timer med afhentning
  • Afhentningstidspunkt: Hvis du har bestilt afhentning i Reykjavík, vil afhentningstidspunktet være kl.8:00-8:30. Hvis du bor i Hafnarfjörður, Mosfellsbær eller Kópavogur, så er pick-up kl: 7:45.
  • Mødes på stedet:  Hvis du møder os på selve stedet, er mødestedet Eldhestar gård, Völlum - 816 Ölfus. Mødetidspunktet er kl.kl: 9:00
  • Inkluderet: Ridetur ca. 1,5 - 2  times ridetur, ridehjælme, ca. 2 - 2,5 times vandretur. Hotel pick-up. Suppe og brød til frokost. Kaffe , tea og kage. Guidet tur på engelsk.
  • Husk at medbringe: Varmt og vandtæt udendørs tøj. Gode vandresko er anbefalet.
  • Minimum alder: 8 år
  • Bemærk: For at sikre hestenes velfærd må rytterens vægt ikke overstige 120 kg. Vandreturen er ca. 5 km til de varme kilder i Reykjadalur. Medbring badetøj og håndklæde, hvis I ønsker at bade i varmvandsåen.

Ridetur og vandretur til de varme kilder i Reykjadalur dalen. Fantastisk dagstur for familier der ønsker at opleve meget på en dag!

Ridning og vandring i Island. Nyd en aktiv dag i et fantastisk miljø! Programmet starter på vores gård med en ridetur gennem den fantastiske islandske natur. Vi rider i 1,5 til 2 timer langs enge og lavafelter i det charmerende landskab, efterfulgt af en let frokost på gården/hotellet. Efter frokosten, rider vi ca. 5 minutter hen til de grønne bakker ved foden af vulkanen Hengill, lige over landsbyen Hveragerði, hvor vi påbegynder vandringen op i den storslåede geotermiske dal i Reykjadalur. På vejen vil vi se det smukke vandfald Djúpagilsfoss og mange varme kilder.

Husk at medbring badetøj med på vandreturein, fordi vi har også muligheden for at tage et afslappende bad i en varm flod, en uforglemmelig oplevelse! På vej ned kan vi nyde et spektakulært panorama udsyn over vulkanske bjerge, den maleriske landsby Hveragerði og helt ned til kystlinjen, hvor vi måske endda ser Vestmanøerne, hvis vejret tillader det. Turen afsluttes med kaffe og kage ved ridecenter.

Se Billeder fra Ridning og vandring

Ridetur Islandske Heste
Islandske Heste I Island
Ridetur Til Varme Kilder
Ridetur Island Eldhestar
Ridetur Island
Vandretur Island
Vandratur-Hot Spring Hunt4
Varme Kilder Island
Vandratur-Hot Spring Hunt5
Vandreferie Vinter Island
Reykjadalur Island
Vandratur-Hot Spring Hunt6
Vandratur-Hot Spring Hunt8
Vandratur-Hot Spring Hunt10
Vandretur Vinter Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy