tel   (+45) 2398 8200

logo

hvalsafari og river rafting Island

kort golden  Reykjavik & Golden Cirkel området         11 ca. 11 timer med pick-up

Hvalsafari Island og Rafting Island


Hvalsafari og Rafting - Sjove aktiviteter i Island

Turen tilbydes i perioden: 15.05 - 15.09

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Omkring 11 timer med afhentning
  • Afhentningstidspunkt: Kl. 08:00-08:30 fra deres Reykjavík hotel, og vær opmærksom på at det kan tage os op til 30 minutter at ankomme.
  • Inkluderet: Afhentning fra Reykjavík, hvalsafari og river rafting på Hvítá floden
  • Tøj: Madpakke, varm sweater (ikke bomuld), badetøj, håndklæde og skiftetøj
  • Minimum alder: 11 år

Hvalsafari og River rafting - En sjov dag med gode aktiviteter i Island.

En morgen med hvalsafari i havet omkring Reykjavik og eftermiddag med padlen i strømmen på Hvítá floden på en rafting tur. Kom og oplev denne fantastiske dyrelivs oplevelse i Island.

Dagen starter med afhentning på dit hotel, hvor du vil møde din guide for dagen. Vi sejler fra Reykjavíks gamle havn, hvor vi sejler ud til en verden af hvaler og havfugle. Vi sejler ud til havets ødemark, og her møder vi hvalerne i deres naturlige omgivelser på en hyggelig hvalsafari Island tur. Der bliver oftest spottet vågehvaler, hvidnæse delfinener, marsvin og pukkelhvaler, og nogen gange har man mulighed for at se finhvaler, sejhvaler og spækhuggere. Vi får ofte selskab af utallige havfugle blandt andet den berømte søpapegøje på vejen. Denne tur er en fotografs drøm med det skønne dyreliv.
Når vi igen er på landjorden, sørger vi for at du bliver transporteret til Drumbo rafting basen, hvor du kan vente dig plask på Hvítá floden. Denne 7 km lange tur tager os igennem vilde vandfald og floder, der vil føre os igennem store fjeldkløfter. I løbet af turen vil du have mulighed for at svømme i vandet, og udfordre dig selv ved at hoppe ud fra en klippe ned i floden. Afslut eventyret med et varmt bad og sauna før turen går tilbage til Reykjavík.

-Vær venligst opmærksom på: Der er ingen mad inkluderet i denne tur. Hvis du ikke ønsker at have frokost i vores resturant ved Drumbo (du kan tilføje BBQ måltid til din reservation i reservations processen), skal du medbringe en madpakke

Se Billeder fra Hvalsafari & Riverrafting

Hvalsafari-Riverrafting1
Hvalsafari-Riverrafting2
Hvalsafari-Riverrafting3
Hvalsafari-Riverrafting4
Hvalsafari-Riverrafting5
Hvalsafari-Riverrafting6
Hvalsafari-Riverrafting7
Hvalsafari-Riverraftingk8
Hvalsafari-Riverrafting9
Hvalsafari-Riverrafting10

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy