tel   (+45) 2398 8200

logo

snecooter rvik1270

kort golden  Den Gyldne Cirkel      8 ca. 8 - 10 timer

Gletsjer snescooter tur fra Reykjavik


Guidet tur på snescooter fra Reykjavík

Turen tilbydes hele året rundt

 • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
 • Varighed: Cirka 8 - 10 timer.
 • Afhentning: Denne tur inkluderer opsamling i Reykjavík. Vær venligst klar til at blive hentet ved dit opsamlingssted. Bemærk at der kan være en ventetid på op til 30 minutter.
 • Inkluderet: Opsamling fra dit hotel i Reykjavík. Kørsel i en superjeep. En times tur på snescooter, 2 personer per snescooter, Snescooter udstyr, flyvedragt, hjelm.
 • Tøj: Først og fremmest en varm beklædning. Øverste del af kroppen: Termisk skjorte og en fleece eller en tyk sweater over. Nedester del af kroppen: Varme bukser, også termiske hvis du nemt begynder at fryse.
  Sko: Det bedste er at have vandrestøvler på. Det er koldt på gletsjeren og skoene kan sagtens blive våde.
 • Minimum alder: 8 år
 • Bemærk: Et gyldigt kørekort er krævet for at køre på snescooter. En standard booking er til to mennesker der deler en snescooter.
  Ønsker du at have en snescooter for dig selv eller i er et ulige antal i din gruppe, så vælg venligst antal enkelte deltagere når i booker under "deltagere - solo på en snescooter".

Nyd en fantastisk tur på snescooter på Europas andenstørste gletsjer. Opsamling er muligt fra alle større hoteller i Reykjavík

Kør på snescooter tværs hen over Europas andenstørste gletsjer på denne dagstur, som er til rådighed direkte fra Reykjavík, og nyd omgivelserne som du aldrig har prøvet det før!

Denne tur inkluderer opsamling i Reykjavík. Vær venligst klar til at blive hentet ved dit opsamlingssted kl.10. Bemærk at der kan være en ventetid på op til 30 minutter. Hvis du hellere vil møde os på stedet, så se vores Snescooter tur fra Gullfoss.

Dit snescooter eventyr starter med opsamling fra dit indkvarteringssted* i Reykjavík, så hold udkig efter vores Supertruck. Derfra vil vi køre direkte til Langjökull gletsjeren. Så snart vi er ved lejren som ligger ved foden af gletsjeren, tager vi vores udstyr på, så vi er klar til en times sjov på snescooter. Dernæst vil guiden holde en kort briefing om sikkerheden og vise dig hvordan man sikkert benytter en snescooter. Når vi alle er klar, bevæger vi os ud på iskappen til et fantastisk eventyr.

Se Billeder fra Snecooter tur fra Reykjavik

snescooter tur fra Reykjavik1
snescooter tur fra Reykjavik2
snescooter tur fra Reykjavik3
snescooter tur fra Reykjavik4
snescooter tur fra Reykjavik5
snescooter tur fra Reykjavik6
snescooter tur fra Reykjavik7
snescooter tur fra Reykjavik8
snescooter tur fra Reykjavik9
snescooter tur fra Reykjavik10

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy