tel   (+45) 2398 8200

logo

snescooter island

kort golden  Sydkysten      8 ca. 2 - 3 timer

Snescooter Eyjafjallajokull Island


Snescooterkørsel på den verdensberømte vulkan Gjetsjeren Eyjafjallajokull

Turen tilbydes hele året rundt

 • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
 • Varighed: Cirka 2 - 3 timer.
 • Mød os på stedet:  Adressen hvor vi mødes er: Gljúfrabúi base ( Hamragarðar ) Road 249 ( ved Seljalandsfoss vandfald ). GPS:N 63°37’15.9″ W 19°59’22.7″
 • Inkluderet: En times tur på snescooter, 2 personer per snescooter, Snescooter udstyr.
 • Tøj: Først og fremmest en varm beklædning. Øverste del af kroppen: Termisk skjorte og en fleece eller en tyk sweater over. Nedester del af kroppen: Varme bukser, også termiske hvis du nemt begynder at fryse.
  Sko: Det bedste er at have vandrestøvler på. Det er koldt på gletsjeren og skoene kan sagtens blive våde.
 • Minimum alder: 8 år
 • Bemærk: Et gyldigt kørekort er krævet for at køre på snescooter. En standard booking er til to mennesker der deler en snescooter.
  Ønsker du at have en snescooter for dig selv eller i er et ulige antal i din gruppe, så vælg venligst antal enkelte deltagere når i booker under "deltagere - single på en snescooter".

Snescooter eventyret begynder, når vi alle mødes på vores baselejr tæt på den legendariske Eyjafjallajokull-gletsjer i Island

Den store Eyjafjallajokull-iskappe skjuler en berygtet hemmelighed under dens iskolde dybder: en massiv vulkan, der fangede verdens opmærksomhed, da den brød ud i 2010 og standsede størstedelen af Europas lufttraffik. Siden da er det blevet et populært turistmål for eventyrsøgende, der ønsker en spændende oplevelse, der illustrerer ilden og isens land.

Denne snescootertur tager dig med på nogle af de betagende gletscherudtag, der ligger uden for iskropens hoveddel, og tilbyder dig adrenalin-pumpende underholdning og områder med udsøgt naturskønhed. Der er ingen bedre måde at se dette naturlige vidunder på, end bag på en snescooter!

Vores eventyr begynder, når vi alle mødes på vores baselejr tæt på den legendariske Eyjafjallajokull-gletsjer. Der vil en af vores venlige certificerede rejseguider give dig alt det udstyr, du har brug for, og give dig en kort sikkerhedsinformation. Så er det tid til at køre i en specielt designet super jeep til udgangspunktet for din snescootertur.

Når vi først er der, vil vi sætte os op på vores snescootere, for at få en hjertepumpende oplevelse af Island på sit absolut bedste. Så snart vi kommer op på gletscheren, skal du forberede dig på at blive fascineret af dens størrelse: en uberørt udvidelse af sne prydet med klippeformationer og majestætiske isskulpturer.

I takt med at vi kører længere ind på denne iskolde vildmark, vil vi begynde at se nogle af de mest imponerende udsigter over Sydisland. Det er en betagende oplevelse med enorme snefelde, høje bjerge og flere majestætiske vartegn.

Glid let over den pulveriserede sne. Din venlige guide vil lære dig alt om gletsjere og myterne, der definerer dem.

Denne tur er ideel til eventyrssøgere, der leder efter hjertepumpende sjov på et legitimt naturligt vidunder. Vi garanterer, at du vil medbringe dit kamera og udødeliggøre de mange utrolige ting, du ser, og vil sætte pris på de minder, du skaber resten af dit liv. Så kom og kør på snescooter med os, og oplev selve definitionen af landet med ild og is.

Yderligere Information

Bemærk - vores reservationssystem antager, at snescooteren rummer to personer, hvis du ønsker at booke en enkelt tur, skal du vælge den angivne mulighed.

For at betjene en af snescootere skal du være over 18 år og have et gyldigt internationalt kørekort

 

Se Billeder fra Snescooter Eyjafjallajokull

snescooter Island
snescooter tur Island
Husafell
snescooter Island
Hraunfossar Island
Deildartunguhver Island
varme kilder Island
børnefossar Island
Husafell Island
Snescooter Gletsjer Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy