tel   (+45) 2398 8200

logo

snescooter isgrotte

kort husafell  langjökull     9 ca. 8 - 9 timer

Snescooter & Isgrotte fra Reykjavik eller Gullfoss


Snescootertur på Langjökull gletsjeren og Naturlig Isgrotte

Turen tilbydes: okt - juni

 • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
 • Varighed: Cirka 4-5 timer (fra Gullfoss) og 8 - 10 timer (fra Reykjavik)
 • Pick-up: Denne tur tilbydes med opsamling i Reykjavík. Vær klar fra dit hotel eller en af busstopperne halv time før afgang. (vælg med og uden opsamling i Reykjavik i bookingmaskinerne til højre)
 • Mød os på stedet: Ønsker du at møde os på stedet må du være klar til turens start ved Gullfoss Cafe, ved det berømte vandfald Gullfoss.
 • Inkluderet: pick-up fra Gullfoss/Reykjavik, En tur på snescooter, besøg i naturlig isgrotte, 2 personer per snescooter, Snescooter udstyr. Når man booker uligetal (for example. 3,5,7) så skal man i hvertfald booke solo rider for den ene.
 • Tøj: Varmt og vandtæt udendørstøj, gode vandre- eller vinterstøvler, hue og handsker, solbriller. Sko: Det bedste er at have vandrestøvler på. Det er koldt på gletsjeren og skoene kan sagtens blive våde.
 • Husk at medbringe: Et gyldigt kørekort, kamera og madpakke.
 • Minimum alder: 8 år
 • Bemærk: Et gyldigt kørekort er påkrævet for at køre på snescooter. En standard booking er til to personer der deler en snescooter.
  Ønsker du at have en snescooter for dig selv eller i er et ulige antal i din gruppe, så vælg venligst antal enkelte deltagere når i booker under "deltagere - solo på en snescooter".

En eventyrlig gletsjertur med fantastiske udsigter

Kør med en snescooter på Islands anden største gletsjer langjökull og besøg en utrolige smuk naturlig isgrotte. En sjov og mindeværdig dagstur fra Reykjavik, hvor du får oplevet en kæmpe gletsjer inde- og udefra.
Din eventyrlige dag starter med pick-up fra dit valgte pick-up sted og tidspunkt. Du kan vælge mellem at blive afhentet fra dit hotel i Reykjavik eller møde os ved Gullfoss Cafe, i bookingmaskinerne til højre. Herfra kører vi mod Langjökull gletsjer, Islands andenstørste gletsjer, i vores Superjeep. På vejen kan du nyde udsigten over et meget smukt landskab i det sydlige Island.
Vores certificerede gletsjerguides vil tage godt imod jer og vise jer hvordan man kører på en snescooter og hvilke regler der gælder.
Turen starter med en times sjov og adrenalinskabende snescootertur over imponerende flotte snebreder på gletsjeren i 1450 meters højde. Dette er en magisk oplevelse at suse igennem det smukke snedækkede landskab.
Langjökull gletsjeren er kendt ved navnet ”Den Hvide Gletsjer”, fordi sneen er så ren og dækker gletsjeren som et tæppe. Vi kører til den utrolig flotte og naturlige krystal isgrotte på gletsjeren. Du bliver ikke skuffet over et besøg i den imponerende isgrotte. Her kan du se islag i tryllebindende krystalblå farver. Inde i grotten er der muglighed for at tage flotte billeder, og nyde skønheden i det naturen har skabt, inden vi kører på vores snescootere til snescooterbasen igen. Fra snescooterbasen bliver I kørt tilbage til Gullfoss cafe/Reykjavik
En virkelige spændende gletsjer eventyr fra Gullfoss eller Reykjavik.

 

 

Se Billeder fra Snescooter og Isgrotte tur

snescooter Island og isgotte
snescooter Island
snescooter gletsjer island
langjökull gletsjer
superjeep på langjökull gletsjer
isgrotte Island
gletsjer Island
snescooter på Island
isgrotte island
snescootertur på Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy