tel   (+45) 2398 8200

logo

snecooter vatnajokull

kort sudurstrond  Vatnajökull     3 ca. 3 timer

Snescooter på Vatnajökull Island


Udforsk Islands største gletsjer Vatnajökull på en snescooter

Turen tilbydes: 18. april - 31. oktober

 • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
 • Varighed: Cirka 3 timer.
 • Mød os på stedet: Denne tur inkluderer ikke opsamling i Reykjavík. Fra maj til oktober holder vi til på Flatey – et malkekvægslandbrug der ligger 38 km vest for Höfn og 42 km øst for Jökulsárlón Glacier Lagoon, GPS: 64.259367,-15.583086
  Fra november til maj kan du møde os ved Jökulsárlón Glacier Lagoon 30 minutter før afgangstiden GPS: 64.0478597,-16.1789879.
 • Inkluderet: En tur på snescooter, 2 personer per snescooter, Snescooter udstyr. Når man booker uligetal (for example. 3,5,7) så skal man i hvertfald booke solo rider for den ene.
 • Tøj: Varmt udendørstøj, gode vandre- eller vinterstøvler, solbriller.
  Sko: Det bedste er at have vandrestøvler på. Det er koldt på gletsjeren og skoene kan sagtens blive våde.
 • Husk at medbringe: Et gyldigt kørekort, kamera og madpakke.
 • Minimum alder: 2 år
 • Bemærk: Et gyldigt kørekort er krævet for at køre på snescooter. En standard booking er til to mennesker der deler en snescooter.
  Ønsker du at have en snescooter for dig selv eller i er et ulige antal i din gruppe, så vælg venligst antal enkelte deltagere når i booker under "deltagere - solo på en snescooter".

Denne snescootertur fører dig gennem nogle af de vildeste og mest rå landskaber, Island har at byde på

Vær med og oplev en sensationel snescooterrejse på Vatnajökull gletsjeren, føl din adrenalin stige når du tænder for snescooteren og udforsk de hemmelige ruter gennem det øde snelandskab. Islands højeste toppe og nogle store vulkaner ligger gemt under denne iskappe, hvilket resulterer i et imponerende landskab.

Du vil se smukke dale og blive tryllebundet af de skønne udsigter til nogle af de højeste toppe i Island.

At tænde for en snescooter og ræse tværs gennem terrænet er den mest berusende måde, man kan lære Vatnajökulls storslåede snelandskab at kende på. Denne naturskønne snescootertur vil med sikkerhed give dig et adrenalinkick. Gletsjerens storhed og kraft er noget, du bliver nødt til at opleve på egen krop. Skab uforglemmelige minder – denne isede vildmarks uberørte natur er så storslået og ubeskrivelig, at den med sikkerhed vil tage vejret fra dig.

Din lokale guide vil dele fascinerende informationer om gletsjere, isdækkede områder, dette magiske miljøs bæredygtighed og alt der har at gøre med Vatnajökull med dig. Dine spørgsmål er altid velkomne.

Turen er velegnet for såvel folk, der aldrig har prøvet at køre snescooter før, som folk med erfaring. Inden turen begynder, vil din guide give dig en hurtig introduktion til snescooteren. Snescootere er nemme at betjene – du vil lære alt, hvad du skal vide, på nogle få minutter. Du vil blive udstyret med en hjelm og nogle vandtætte overtræksbukser, og så er du klar til at tage afsted!

Medbring: varmt udendørstøj, gode vandre- eller vinterstøvler, solbriller, kamera og et gyldigt kørekort. Vi anbefaler derudover, at du medbringer en madpakke.

Vær opmærksom på:
Fra maj til oktober holder vi til på Flatey – et malkekvægslandbrug der ligger 38 km vest for Höfn og 42 km øst for Jökulsárlón Glacier Lagoon.
Fra november til maj kan du møde os ved Jökulsárlón Glacier Lagoon 30 minutter før afgangstiden.

Se Billeder fra Snescooter på Vatnajökull

snecooter Vatnajokull
snecooter i Island
snecooter Vatnajökull Island
snecooter i Island
snecooter i Island
Snecooter Vatnajokull6
Snecooter Vatnajokull9
Snecooter Vatnajokull7
Snecooter Vatnajokull8
Snecooter Vatnajokull10

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy