tel   (+45) 2398 8200

logo

Snorkling Silfra

kort golden  Golden Cirkel området         4 ca. 3 - 4 timer med pickup

Silfra snorkeling - Into the blue


Snorkeling er et fantastik eventyr som er tilgængeligt hele året rundt

Turen tilbydes i perioden: Hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Mellem
  • Krav: Deltagende skal være trygge i vand og kunne svømme. Du kan ikke deltage hvis du er gravid.
  • Varighed: Omkring 3-4 timer med afhentning
  • Afhentningstidspunkt: 1,5 time før turs start. Vær venligst klar til tiden. Bemærk venligst at det kan tage os op til 30 minutter at ankomme. Ikke alle ture har en opsamlings mulighed, så tjek venligst under booking om det er muligt, hvis der er brug for opsamling fra en af Reykjaviks hoteller.
  • Mødes på stedet: Hvis du foretrækker at mødes os på stedet, skal du være ved Information centeret på Þingvellir 15 minutter før tur start. GPS 64°15’23.508’’N 21°6’58.676’’W (WGS84).
  • Inkluderet: Certificeret PADI dykkeguide / dykkemester. Alt nødvendigt snorkle udstyr; inkluderet en speciel våddragt som holder dig varm og tør i gletsjer vandet. Silfra deltagelsesgebyr.
  • Husk at medbringe: Langt og varmt undertøj at foretrække, helst fleece eller uld (ingen bomuld!), varme uld sokker og skifte tøj (bare for at være på den sikre side).
  • Minimum alder: 12 år. OBS.  Børn under 18 år skal være ledsaget af en voksen
  • Min/max vigt: 45-120 kg
  • Min/max højde: 150 cm -200 cm

Gå på opdagelse i undervands grotten mellem kontinenterne, som gør Island til en af de mest usædvanlige snorkeling destinationer i verden

Silfra revnen er Islands mest eftertragtede snorkeling steder. Lokaliseret i hjertet af national parken Thingvellir. Den smalle blå vandkanal som bugter sig igennem en kæmpe lavamark ser ikke ud af meget på overfladen, men under overfladen, de smukkeste blå nuancer, perfekt sigtbarhed og utrolige klippe formationer, som skaber det magiske undervands paradis. Nyd denne snorkling oplevelse i komforten af tørre og isolerede våddragter med en meget erfaren guide. Denne tur er tilgængelig hele året rundt og er et godt valg om vinteren og sommeren. Silfra, ofte vurderet som et af verdens bedste dykker områder, er lokaliseret mellem de to tektoniske plader ved Europa og America. Med op til 100 meters sigtbarhed under vandet, er Silfra et vidunder som du ikke må gå glip af, erfaren snorkler eller ej.
Into the Blue tilbyder en afslappende men eksotisk tur i unikke omgivelse.

Se Billeder fra Snorkling i Silfra

Snorkling Silfra1
Snorkling Silfra2
Snorkling Silfra3
Snorkling Silfra4
Snorkling Silfra5
Snorkling Silfra6
Snorkling Silfra7
SnorklingSilfra8
Snorkling Silfra9
Snorkling Silfra10

 

 

 

logo

DIBS - Payments made easy