tel   (+45) 2398 8200

logo

Strytan dykning Island

kort akureyri  Nord Island        8 ca. 8 timer

Strýtan Dagstur - Dykning i nord Island


Dykketuren er skabt til erfarne dykkere, der ønsker at dykke unikke og pragtfulde steder.

Turen tilbydes i perioden: Hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  kreavende  Krævende
  • Krav: Advanced licens og evnen til at kunne forstå instrukser på Engelsk. Bevis på tørdragscertifikat eller tørdragtserfaring med minimun 10 logs. Det er en udfordrende dykketur.
  • Varighed: Omkring 6-8 timer
  • Afhentningstidspunkt: Pick-up er 15 minuter før afgang fra valgte hoteller på Akureyri.
  • Mødes på stedet: Strýtan Divecenter, Gamla Síldarverksmiðjan á Hjalteyri, 603 Akureyri Iceland.
  • Inkluderet: 2 dykketure med en certificeret dykkeinstruktør/guide.  Al specialiseret dykkeudstyr. Al transport. Billeder af dig på turen, hurtig hvalsafari på retur sejlturen  ( hvis der findes hvaler på stedet).
  • Husk at medbringe: Dit PADI® certifikat (eller tilsvarende, minimun Advanced Diver), tørdragtscertifikat og logbog med en skrivelse vedrørende af et tørdragtsdyk, varmt undertøj (fleece / uld), varme uldsokker og skiftetøj. Ekstra skiftetøj er en forholdsregel eftersom ingen tørdragt med 100% sikkerhed kan holde dig helt tør, med mindre den er speciallavet til dig.
  • Minimum alder: 17 år

Denne dykketur indeholder to neddykninger på to forskellige dykkedestinationer, Arnarnesstrýtan og Strýtan, som begge er hydrotermiske undervandsskorstene.

Vi starter altid dagen med en lille tur rundt på dykkecenteret og Stýtan udstillingen for at forklare dig, hvad du vil komme til at opleve under neddykningen.

Så vil det være blevet tid til at gøre sig klar til at dykke. Den første destination, Arnarnesstrýtan, ligger kun 5 minutter væk på vores Zodiac gummibåd. Her kan du besøge vores venner, havkatten og torsken, og opleve det enorme undervandsliv. Du kan også tage din handske af og mærke varmen fra det 80 °C varme vand, som strømmer ud fra undervandsskorstenen hvert sekund.

Den næste neddykning er ved Strýtan, kun 10 minutter væk på Zodiac gummibåd. Vi kan næsten love dig for, at Strýtan vil forbløffe dig. Det er så ekstraordinært og unikt, at det har udviklet sig lige siden sidste istid og nu står højt og enestående tilbage. Du kan se, hvor det varme vand strømmer ud fra undervandskrateret og hvor, krateret stadig udvikler sig. Efter neddykningerne kan du slappe af i vores boblebad og nyde det smukke udsyn til landskabet over fjorden.

Selvom de to dykkedestinationer begge er hydrotermiske undervandsskorstene, er de meget forskellige.

Arnarnesstrýtan er hjem for et væld af dyrearter. Alt fra små, nøgengællede snegle til enorme havkatte og måske endda nogle pukkelhvaler hvis du er meget heldig.

Strýtan er så unikt og ekstraordinært. Det rager 65 meter op fra havbunden, og fra spidsen er der 15 meter til havoverfladen. Det har udviklet sig over de seneste 11.000 år siden den sidste istid.

Se Billeder fra Strytan Dagstur

Strýtan Dagstur
Strýtan Dagstur
Strýtan Dagstur Island
Island dykning
Island dykke
Strýtan Dykning Island
Strýtan Dykning Island
Strýtan Dykning Island
Strýtan Dykning Island
Strýtan Dykning Island

 

logo

DIBS - Payments made easy