tel   (+45) 2398 8200

logo

vandretur Island Glymur vandfald

kort reykjavik  Reykjavik området         6 7 ca. 6 - 7 timer med pickup

VANDRing Island VED GLYMUR VANDFALDET - HØJESTE VANDFALD PÅ ISLAND


Vandring til det højeste vandfald på Island som ligger placeret i den smukke Hvalfjordur bugt

Turen tilbydes i perioden: 16.05 - 12.09

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Mellem
  • Varighed: Omkring 6-7 timer med afhentning / omkring 4-5 timer hvis du møder os på stedet
  • Afhentningstidspunkt: Opsamling: Hvis du har valgt at blive samlet op, vil dette ske kl.8.30 ved dit hotel i Reykjavík. Bemærk dog at det kan tage op til 30 minutter før du bliver afhentet. Under transporten vil du blive belønnet med fantastiske landskaber og panaromiske udsigte.
  • Mødes på stedet: Hvis du møder os på stedet, vil du mødes med resten af gruppen ved parkeringspladsen ved Glymur kl.9.30.
  • Inkluderet: Guidet vandretur ved Glymur vandfaldet. 
  • Husk at medbringe: Madpakke og snacks, vandrestøvler, varmt tøj, vandtæt jakke og bukser samt en rygsæk.
  • Minimum alder: 10 år
  • Bemærk: Du kan altid leje vandrestøvlerne, vandtæt jakke og bukser når du bestiller turen. Vi udlejer ikke når vi er kommet ud på selve stedet.

Denne vandretur til Islands højeste vandfald giver dig en unik mulighed for en panoramisk udsigt og et betagende landskab

Vandring Island gennem små grotter og langs med en smuk dal inden du når til dette storslåede vandfald. Vandretur til det højeste vandfald på Island som ligger placeret i den smukke Hvalfjordur bugt. En kort udflugt egnet til alle over 10 år og som har et fornuftigt helbred.

Dit Glymur vandreeventyr vil starte ved Hvalfjordur (Hvalfjorden). Fra parkeringspladsen vil du gå i retning mod Botnsdalur som er en dal som gemmer på en af naturens sande juveler. Nemlig Glymur vandfaldet som er 198 meter højt. Så snart du når enden af vejen, vil du skifte til dine vandresko, gøre dit kamara klar og påbegynde dit eventyr som består af en 2-3 timer lang tur gennem kløfter, en birkeskov og lavafelter. Du kommer forbi en lille grotte hvor du på den anden side vil se: et glimt af paradis, en klar og legende strøm snegler sig gennem mos og højt græs. Glymur vandfaldet er et syn man ikke vil gå glip af. Med sin storslåenhed og smukke omgivelser er Glymur et absolut must see for alle udendørsentusiaster.

Efter at have oplevet et imponerende landskab med kløfter, Glymur vandfaldet, klipper og lavafelter går vi tilbage til det oprindelse mødested, hvor du vil, hvis du har bestilt afhentning, blive samlet op af vores guide og kørt tilbage til byen. Vi regner med at være tilbage i Reykjavík omkring eftermiddagstid.

Se Billeder fra Vandretur til Glymur Vandfaldet

Vandratur glymur Island
Vandring island
Vandratur-Glymur Vandfaldet2
Vandratur island
Vandratur-Glymur Vandfaldet4
Vandratur-Glymur Vandfaldet5
Vandratur-Glymur Vandfaldet6
Glymur vandfald
Vandratur-Glymur Vandfaldet9
Glymur vandfald Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy