tel   (+45) 2398 8200

logo

vandretur varme kilder Island

kort golden  Golden Cirkel området         6 7 ca. 6 - 7 timer med pickup

Vandreferie Island - Hengill Vulkanen


En scenisk vandreferie i Island til det unikke, og geotermiske område ved Hengill vulkanen i Island

Vandretur til Reykjadalur dalen som gemmer på røgsøjler af damp, bobblende varme kilder og rislende termiske bække!

Turen tilbydes i perioden: Hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Mellem
  • Varighed: Omkring 6-7 timer med afhentning / ca. omkring 4 timer hvis du møder os på stedet
  • Afhentningstidspunkt: Hvis du har bestilt afhentning i Reykjavík: Fra d. 1 april til d. 30 september vil afhentningstidspunktet være kl.8.00. Fra d. 1 oktober til d.31 marts vil afhentningstidspunktet være kl.9.00
  • Mødes på stedet: Hvis du møder os på selve stedet, er mødestedet tankstationen N1 i byen Hveragerdi. Fra d. 1 april til d. 30 september er mødetiden kl.9.00ra den 1. oktober til d. 31 marts er mødetidspunktet kl.10.00
  • Inkluderet: En 7 km lang guidet vandretur, hvor vil du opleve det unikke geotermiske område ved Hengill vulkanen. Sidst på turen vil du have mulighed for at slappe af i de varme kilder som er en utrolig oplevelse!
  • Husk at medbringe: Varmt og vandtæt udendørs tøj, hue, handsker, badetøj og håndklæde. Gode vandresko er anbefalet.
  • Bemærk: Hvad hvis jeg ikke ejer alle disse nødvendigheder? Bare rolig, du kan altid leje vandresko, vandtætte jakker og bukser når du bestiller denne tur. Vi udlejer dog ikke ude på selve turen.
  • Minimum alder: 10 år

Har du nogensinde ville bade i et naturligt varmt svømmebasin?

Hvis svaret er ja, så har du her fundet den perfekte aktivitet, fordi det bliver ikke mere naturligt end det her!

Denne guidede vandretur i Island, tager dig til de varme varme kilder ved Reykjadalur. På denne 7 km lange tur vil du opleve det unikke geotermiske område ved Hengill vulkanen. Sidst på turen vil du have mulighed for at slappe af i de varme kilder som er en utrolig oplevelse!

Din vandreferie i Island med de varme kilder starter med en vandretur fra den lille by Hveragerdi hen til Hveradalir dalen, som ligger cirka 45 km fra Reykjavík. Byen Hveragerdi er kendt som de varme kilders by, og du kan se damp stige op ved næsten hvert hjørne i det befolkede område. Vandreturen op til den varme kilde, hvor i vil få mulighed for at bade, tager cirka 45 minutter, og selve ruten er nemt tilgængelig, så alle over 10 år og som har en fornuftig fysik, kan deltage. Eftersom at dette er en vandretur, anbefaler vi at du medbringer gode vandresko, da de er essentielle i vintermånederne. Så snart du møder det sted hvor det varme vand fra kilderne møder det kolde vand fra kilderne, er det tid til at hoppe i og slappe af i det perfekte tempererede vand og nyde de smukke omgivelser, inden turen går tilbage gennem dalen til hvor vi startede i Hveragerdi.

Se Billeder fra Vandretur Hot Spring Hunt

Vandratur-Hot Spring Hunt1
Vandratur-Hot Spring Hunt2
Vandratur-Hot Spring Hunt3
Vandratur-Hot Spring Hunt4
Vandratur-Hot Spring Hunt5
Vandratur-Hot Spring Hunt6
Vandratur-Hot Spring Hunt7
Vandratur-Hot Spring Hunt8
Vandratur-Hot Spring Hunt9
Vandratur-Hot Spring Hunt10

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy