Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Betingelser

troværdig, tillid, anbefalet

BETINGELSER ISLAND AKTIVITETER APS

Aktiviteter

Alle vores aktiviteter i Island er arrangeret af Island Aktiviteter ApS og opereres af vores samarbejdspartnere lokalt i Island. Vi kender vores samarbejdspartnere som vi har valgt med omhu. Island Aktiviteter arbejder kun med professionelle og sikre operatører i Island.

Bestilling

Alle de aktiviteter og udflugter vi tilbyder i Island, kan bestilles online på hjemmesiden. www.island-aktiviteter.dk

Betaling

Ved booking betales hele beløbet for den valgte udflugt / aktivitet. Ved booking sendes faktura samt vouchers (kuponer) automatisk til kundens e-mail adresse.

Prisændringer

Den viste pris på hjemmesiden opdateres dagligt i forbindelse med kursændringer på den Islandske krone. Prisen kan derfor variere lidt fra dag til dag.

Pris

Når kunden har foretaget en booking på aktivitet/udflugt, så er prisen fast og ændres ikke efterfølgende.

Fortrydelses-, afbestillings- og returret

Ifølge løven har kunder, der køber serviceydelser i forbindelse med fritids- og kulturtilbud, der gælder for et bestemt tidspunkt, på nettet, ikke fortrydelsesret. Dette gælder for alle udflugter og aktiviteter købt på internettet. (Forbrugeraftaleloven §18 stk.2, nr.12)

Trods overnævndte har vores kunder, der ønsker at afbestille eller ændre bookingen på aktiviteten/udflugten en udvidet ret ifølge det som forekommer her efterfølende. Kunden skal give Island Aktiviteter skriftlig besked (e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., med booking info ”TRN-nummeret”) senest 72 timer før den planlagte starttid af aktiviteten/udflugten*

Ved afbestilling bliver beløbet derefter refunderet på det samme betalingskort som blev brugt til handelen. Island Aktiviteter kræver et afbestillingsgebyr på 150 kr. per aktivitet, dog 10% for billetter til Den Blå Lagune. Ved ændring af booking til en anden dato, eller en anden tur kræves der ikke et gebyr.

*Vigtigt: Det kan være særlige afbestillingsregler for enkelte aktiviteter/udflugter, men i dette tilfælde forekommer det inde på bookingsiden af den pågældende aktivitet/udflugt.
Afbestillingen er først aktiv når Island-aktiviteter har modtaget afbestillingen og bekræftet på samme vis. Hvis deltageren ikke har modtaget bekræftelse fra Island Aktiviteter indenfor 24 timer eller hvis aktiviteten skal udføres indenfor 72 timer så ring på tel. +45 2398 8200. Afbestilling kan ikke laves via telefon alene (der skal altid sendes en e-mail, med booking info ”TRN nummeret”). Hvis afbestilling ikke er bekræftet 72 timer inden aktivitetens/udflugtens start, har kunden ikke krav på refundering.
Der kan være særregler med enkelte aktiviteter/udflugter, men i dette tilfælde forekommer det inde på bookingsiden til den pågældende aktivitet/udflugt.

Udeblivelse mm.

For sent fremmøde, udeblivelse ved turens start, manglende vouchers/kuponer, kørekort eller anden dokumentation ( i de tilfælde, hvor det er krævet) betyder det, at hele beløbet kan være tabt. Kontakt os dog i disse tilfælde, vi kan se om vi kan hjælpe.

Rejseplaner (Itineraries)
På Island kan vejret svinge meget og turene er derfor meget fleksible. Turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur operatører har fuld ret til at ændre ruten eller annullere turen helt, med jeres sikkerhed i tankerne. Hvis turen bliver annulleret af os, vil du naturligvis blive refunderet det fulde beløb.

Kørekort og anden dokumentation

Gyldigt kørekort påkræves i alle ture hvor kørsel af motorkøretøj forekommer (Gælder for fører).
I ture hvor certifikat er påkrævet, skal du huske at medbring dette. (Kan være i ture som dykning og m.m. f.eks. PAVI dyknings certifikat).
Hvis kørekort/certifikat er påkrævet, men ikke kan fremvises, og kunden derfor ikke kan deltage i aktiviteten/udflugten, så har kunden ingen ret til refundering. Det er kundens eget ansvar at fremvise gyldige og rigtige dokumentationer.

Sygdom, beruselse, m.m.

Ved sygdom, beruselse eller andre lignende årsager kan chaufføren/guiden, (efter hans skøn synes, at kunden er uegnet til at deltage, eller er til gene for medpassagerer), nægte personer om deltagelse i aktiviteten/udflugten. I disse tilfælde refunderes turen ikke.
Deltagere er ansvarlige for eventuelle følger af ulykkestilfælde, sygdom og lignende. Det påhviler den rejsende selv at afholde udgifter til lægehjælp og hospitalsophold.
I tilfælde af sygdom eller ulykke, henvises til deltagerens ulykke- eller rejseforsikring.

Pligter og ansvar

Island Aktiviteter, opererer ikke selv aktivitets- og udflugtsture i Island, men er udbyder blot af aktivitets- og uflugtsture i Island. Derfor er deltagere forpligtet til at følge de anvisninger og regler, som gælder hos hver og en operatør i Island. Island Aktiviteter holdes ikke ansvarlig i tilfælde af ulykke på ture, hos vores operatører i Island. Det er derfor ikke erstatningskrav i nogen tilfælde til Island Aktiviteter. I tilfælde af ulykke henvises til operatøren i Island.

Deltagerne skal være opmærksomme på, at alle udendørs aktiviteter medfører risiko og udføres helt på eget ansvar. Island Aktiviteter påtager sig intet ansvar for ulykker, der er forårsaget dets kunder. Man er som deltager selv ansvarlig for at have relevant rejse/ulykke forsikring.

Deltageren er erstatningsansvarlig i overensstemmelse med almindelige erstatningsregler for skader, som deltageren forvolder på ejendele, der tilhører medrejsende, rejseledere, operatører m.m.

Deltageren er selv ansvarlig for tegne relevante rejse og ulykkesforsikringer.

Aflysning af aktivitet/udflugt

Hvis Island Aktiviteter ApS/operatøren af turen er nødt til at aflyse en aktivitet/udflugt af en eller anden grund (for eksempel pga. dårligt vejr), kan kunden vælge at booke en ny tid/dato for aktiviteten/udflugten eller at få hele beløbet refunderet. I tilfælde af en aflyst tur, er det kundens eget ansvar at kontakte Island Aktiviteter for at få turen enten refunderet eller ombooket til en ny dato/ eller en anden tur.

Rejsegarantifonden

Island Aktiviteter ApS er binavn til Travel Nord ApS som er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2442. For kunder som i forvejen har købt en rejse hos Travel Nord ApS, gælder det at køb af aktiviteter hos Island Aktiviteter bliver en del af den pakkerejse, som kunden allerede har købt, og aktiviteterne bliver derfor inddækket i Rejsegarantifondens dækning, ifølge loven om Rejsegarantifonden. >> Læs mere om rejsegarantifonden

Forbehold

Hvis det opstår et problem i forhold til aktiviteter/udflugter, skal problemet forsøges løst med operatøren i Island (navn, adresse og telefoner forekommer på vouchers/kuponer). Hvis det ikke lykkes at få problemet løst på stedet, skal kunden kontakte Island Aktiviteter ApS på telefon 0045 2398 8200.
Island Aktiviteter ApS forbeholder sig ret til nødvendige ændringer i alle aktiviteter/udfluger, (ruteændringer, tids og evt. datoændringer). Hvis datoændringer ikke passer kunden, har kunden altid ret til at ændre tiden igen, eller få turen refunderet. Der tages forbehold for trykfejl i alt vores marketing materiale inkluderet vores hjemmeside. Der tages forbehold for pris-, valuta-, skatte- og afgiftsforholdsændringer. Vi ændrer dog ikke prisen efter betaling ved booking af aktivitet/udflugt.

Force Majeure Lovgivning

Såfremt turen forhindres, af forhold udenfor vores indflydelse (katastrofe, epidemier, optøjer, strejke eller lign.), hæfter Island Aktiviteter ApS ifølge loven ikke herfor, og derfor tilkommer ikke nogen godtgørelse i disse tilfælde.

Lad vores guider tage dig derhen!

Lufthavnstransport
Snescooter
Vulkan ture
Fisketure
Helikopter / Paragliding
Cykling
Sejlture
Naturoplevelser/Bus
Museer/Kultur
Reykjavik