Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Kajak

Kajakroning med smuk udsigt!
Kajak Island

Kajak Island

Se hvorfor det er så dejligt at sejle på en kajak i Island

Hvis du leder efter en lidt anderledes aktivitet på Island og gerne vil opleve denne smukke natur fra en anden vinkel, hvorfor så ikke prøve kræfter af med en kajaktur? Vi tilbyder kajakture på havet af forskellige sværhedsgrader i nærheden af Reykjavík, men også længere ture. Se vores udvalg af kajak Island-ture her.

Der er gode muligheder for at prøve kajak, når du rejser til Island

Kystlinjen i Island er 4.970 km (3.090 miles), så der er rig mulighed for havkajak langs kysten. Find din indre ro, når du padler kajakken på en afslappende kajaktur, med vidunderlig islandsk natur og dyreliv omkring dig. Vi tilbyder også kajakture på den berømte gletsjerlagune Jökulsarlon, hvor du padler gennem gletsjervand med flydende isbjerge omkring dig. Dette er en fantastisk oplevelse, hvor vi ofte bliver ledsaget af sæler.


Se vores kajakture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Isgrotter

Magiske Isgrotter

Isgrotterne på Island er helt unikke, og noget man skal opleve på en rejse til Island. På Island er der flere naturlige krystal-isgrotter, både på Langjökull og Vatnajökull gletsjerne. Vi anbefaler også at tage forbi den kæmpestore menneske-lavede is-tunnel (into the glacier) på Langjökull gletsjeren – det er oplevelse du sent vil glemme.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy