Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Sejlture

Sejlture i Island
Sejlture Island

Sejlture Island

Bestil sejlture på Island her

Island har en smuk natur, som også kan nydes fra en anden vinkel, siddende på en båd. Vi tilbyder et udvalg af bådture på Island, hvor du kan slappe helt af og nyde den vidunderlige natur. Et godt eksempel ville være en bådtur på den berømte gletsjerlagune Jökulsarlon. Du vil måske også prøve en af de hurtige Rib både.

Bådture i Island - se den vidunderlige natur

Forestil dig, at du sejler ud fra Reykjaviks gamle havn på en stille vinteraften på jagt efter nordlyset. Det er en vidunderlig oplevelse at slappe af med en kop varm kakao, lytte til havets lyde, mens man ser et storslået lysshow fra den klare himmel, det dansende nordlys... dette er en oplevelse som ingen anden. Vi tilbyder også spændende bådtur på den berømte gletsjerlagune. På denne tur vil du sejle blandt flydende isbjerge. Gletsjerlagunen er noget, man ikke bør gå glip af, når man rejser til Island. Det er et sandt naturfænomen, ulig noget andet.

Se hvad vi kan tilbyde dig af bådture i Island på denne side


Se vores sejlture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Sightseeing

Oplev naturen med en guide!

På Island vil du finde høje bjerge, gletsjere, vulkaner, grønne dale og sorte lava strande. Island er et land med masser af kontrast, smuk natur og et varieret landskab. Udforsk Islands natur på en sightseeing tour med en guide.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy