Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Naturoplevelser/Bus

Oplev Islands natur på en guidet tur
Sightseeing Island

Naturoplevelser med bus i Island

Bestil sightseeingture med guide i Island her

Oplev Islands Natur på en guidet tur. I Island finder man Høje bjerge, gletsjere, vulkaner, grønne dale og sorte lavestrander. Island er et land med skarpe kontraster, smuk natur og varierede landskaber.

Oplev Islands natur på en guidet bustur. Oplev fx det islandske nordlys på en tre timers tur. Island er også Europas tyndeste befolkede land og derfor er naturen ren og uforurenet. I andre ord så er Islands natur helt magisk!

Sightseeing Island og naturoplevelser i verdensklasse

Oplev for eksempel det islandske nordlys på en tre timers vintertur. Island er også Europas tyndest befolkede land og derfor er landets natur ren og uforurenet. Islands natur er med andre ord helt magisk, hvis du udforsker Den Gyldne Cirkel, sydkysten eller Snæfellsnes-halvøen, vil du blive forbløffet over naturens skønhed.


Se vores sightseeingture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Grotter

Grottevandring i Island

Island er en eminent destination for grotteudforskning. På Island kan man nemlig finde mange både store og farverige lava-grotter, eftersom Island er en aktiv vulkan-ø. Tag et kig på udvalget af ture, lokaliseret på hele Island, og lad dit eventyr starte her.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy