Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Fisketure

Fiskeri, havfiskeri og fuglekiggeri Island
Fisketure Island

Fisketure på Island og fuglekiggeri

Find den perfekte fisketur eller fuglekiggeri tur til dig her

Island byder på masser af muligheder for fuglekiggeri og fiskeri, uanset om du fisker i floder, vandløb, søer eller på åbent hav. På en guidet fuglekiggeri/fisketur på Island vil du også opleve en rigtig smuk natur, herunder gletsjere, fjorde, bjerge, vandfald og nationalparker. En tur du vil huske i mange år!

Fiskeri og fuglekiggeri i Island for naturelskere

Gå på opdagelse blandt de unikke fisketure i Island. Island byder på masser af muligheder for fiskeri, uanset om du er til fiskeri i floder, åer, søer eller på åbent hav. På en guidet fisketur i Island oplever du også en rigtig smuk natur bl.a gletsjere, fjorde, bjerge, vandfald og nationalparker. En fisketur du vil huske i mange år!

På vores fisketure i floder, åer og søer i Island finder man b.la Fjeldørred, Brunørred og laksfisk. Hvis du foretrækker at fiske på åbent hav fanger du evt. torsk, havkat, og hellefisk.

På vores fuglekigningsture i Island vil du opleve en bred vifte af havfugle, blandt andet de verdensberømte og unikke lunder, eller med et andet navn søpapegøjer.


Se vores fiske- og fugleture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Hvalsafari

Uforglemmelig Wildlife Adventure

Island er et af Europas bedste steder, hvis man gerne vil se delfiner og store hvaler. På denne side vil du finde de bedste hvalsafariture som Island har at tilbyde. Der er ture over hele landet, så om du befinder dig i vest, nord eller Reykjavik, er der helt sikkert en tur til dig.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy