Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Rideture

De vidunderlige islandske heste!
Rideture Island

Ridetur Island

Book ridetur i Island på Islandske heste her

Det er meget populært og, et stort eventyr at tage på en ridetur på den Islandske hest når man besøger Island. Island Aktiviteter tilbyder mange forskellige rideture i Island. Gå på opdagelse i vores udvalg af rideture og find den tur der passer perfekt til dig. Vi tilbyder korte ture for begyndere og lidt længere ture for ryttere med mere erfaring. Hvis man ønsker en flerdages ridetur i Island, så anbefaler vi at du tager kontakt med Travel Nord, der tilbyder flerdages rideture i Island >>

De vidunderlige islandske heste og den smukke natur på Island

Du får oplevet naturperler og kommer i nærkontakt med den robuste og behagelige Islandske hest. Kig igennem vores store udvalg af rideture i hele Island. Der findes altid tur og hest som passer til både begyndere og erfarne ryttere.

Er der kun Islandske heste på Island?

Ja der er kun Islandske heste på Island. Det er den race som Vikingerne medbragte til Island omkring året 870. Den Islandske hest er en lille, men utrolige stærk og skridsikker hest, der har været en vigtig del af Islandshistorien helt fra begyndelsen. Vikingerne elskede sine heste og tog sig godt af dem. Hestene var vigtige i både kampe, transport og bebyggelsen i Island. Hesten har 5 gangarter, hvor den bedst kendte er tölt. Den Islandske hest har et godt temperament og er en rigtig god børne og begynderhest. Hesten findes i rigtig mange farvekombinationer.


Se vores rideture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Hvalsafari

Uforglemmelig Wildlife Adventure

Island er et af Europas bedste steder, hvis man gerne vil se delfiner og store hvaler. På denne side vil du finde de bedste hvalsafariture som Island har at tilbyde. Der er tilbydes ture mange steder i landet, så om du befinder dig i vest Island, nord Island eller i Reykjavik, er der helt sikkert en tur til dig.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy