Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Isgrotter

Magiske isgrotter på Island!
Isgrotter Island

Isgrotte i Island

Udforsk en Isgrotte i Island. Bestil dit eventyr her.

Udforsk Island indefra, ved at besøge fantastiske og unikke is grotter. Island Aktiviteter tilbyder fantastiske ture hvor man kan udforske de helt unikke islandske is grotter med en professionel trænet guide. Oplev det islandske vidunder i en af vores guidede ture på gletsjere, enten kæmpe store menneskelavet isgrotter på Langjökull eller på en tur i naturlige isgrotter på Island. Mange af vores ture inkludere også en tur på snescooter eller i superjeep.

Is grotter på Island – Et sandt vidunder på jorden

Hvis du er vild med natur og naturens fanatiske evne til at forme is grotter vil du ikke blive skuffet på en af vores helt unikke ture på Island. Det er ikke mange steder på jorden man har mulighed for at udforske naturlige is grotter. Chancen for at udforske kæmpe krystal is grotter på en massiv gletsjer er noget man bestemt ikke vil være foruden på en rejse til Island. Du vil se flere lag med krystal blå is, formet af flere sne lag der er blevet samlet over flere årtier. På Island er der flere naturlige krystal is grotter, både på Langjökull og Vatnajökull gletsjerne. Vi anbefaler bestemt også et kig forbi den kæmpe store menneske lavet is tunnel (into the glacier) på Langjökull gletsjeren, det er en oplevelse du sent glemmer.


Se vores Isgrotteture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Vandreture

Vandring med betagende udsigt

Island tilbyder et bredt udvalg af muligheder for vidunderlige vandreture med nogle af verdens smukkeste udsigter. Island Aktiviteter tilbyder et bredt udvalgt af guidede ture, hvor du kan blive ét med naturen. Bliv inspireret af de farverige bjerge, smukke søer, strande med sort sand og lava dækkede af mos.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy