Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Varme Kilder / Spa

Island er verdensberømt for sine varme kilder!
Varme Kilder Island

Varme kilder Island

Bedste varme kilder i Island – Book her!

Det er dejlig, unik og afslappende oplevelse at bade i varme kilder Island.
I Island finder man naturlige varme kilder og geotermiske laguner, såsom Den Blå Lagune, Naturbadet ved Myvatn og Fontana. Island har en overflod af varmt vand, og du kan bade i de helt fantastiske naturlige varme kilder mange steder i Island. Den geotermiske energi opvarmer også mere end 170 svømmebassiner i Island. Hovedstadsområdet kan prale af et stort antal pools, og næsten hver by i Island har sit eget offentlige svømmebassin. Kig igennem vores udvalg af naturbade og varme kilder i Island.

Prøv de varme kilder i Island! Det er en vidunderlig og afslappende oplevelse

Når du rejser til Island, så anbefaler vi et besøg i en af Islands varme kilder. Det er bare helt igennem en fantastisk og dejlig oplevelse for både krop og sjæl.
At bade i de naturlige varme kilder i Island, er en ren og unik oplevelse, hvor du slapper af ude i den uspolerede natur og friske luft. Badning i de varme kilder er en af de ting som Island er kendt for. Det er en oplevelse ingen bør være foruden, når man rejser til Island.

Hvorfor er der varme kilder på Island?

Island ligger på ryggen, hvor den Europæiske og Amerikanske tektoniske plade mødes. Hvor pladerne mødes, er der meget vulkansk aktivitet. Island er derfor et ekstremt vulkansk land og har geotermisk varme i undergrunden, som flere steder siver op til overfladen. Islændinge har selvfølgelig benyttet sig af disse kræfter og den fantastiske geotermiske energi fra underjorden bl.a til at bade og lave mad i de varme kilder helt fra Islands oprindelse. I dag er dog flere steder bygget flotte spaanlæg omkring kilderne, så folk kan nyde dem i moderne faciliteter. Her kan man bl.a næve Den Blå Lagune, Fonana Spa og Sky lagoon. Nogen af kilderne har dog været holdt i mere primitiv stand, så man får den gammeldags oplevelse af at bade ude i naturen. Her kan vi bl.a nævne Den hemmelige lagune ”Secret Lagoon”. Der findes også stadig mange steder, hvor der ikke er bygget noget badeanlæg omkring. Disse kilder findes tit ind imellem bjergene og i mange tilfælde langt fra beboelse, så man kan regne med en lang gåtur for at finde dem. Her kan man tit ende med at have en varm å helt for sig selv ude i naturen.

Vær opmærksom på, at billetter til Den Blå Lagune bliver udsolgt meget hurtigt, så vi råder dig til at bestille billetter i tide. Se Blue Lagoon her >>


Se vores Varme Kilder på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Rideture

De vidunderlige islandske heste

Det kan være spændende og afslappende på samme tid at ride på en Islandsk hest i den smukke Islandske natur. Den vidunderlige Islandske hest er både rolig og tillidsfuld race, og er meget behagelig at være omkring. Den Islandske hest er en ren hesterace, og den eneste hesterace der findes på Island. Det er den samme race, som vikingerne tog med sig, da de fandt Island i anden halvdel af 800-tallet. Book en tur hvor du rider på en ægte vikingehest, en Islandsk hest i dens naturlige omgivelser.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy