Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Kombinationsture

Kombiner mere end én aktivitet på en dag
Kombinationsturer Island

Kombinationsturer Island

Bestil kombinationsture på Island her

Vi tilbyder populære kombo-ture på Island. Kombinationsture er, hvor du kan prøve mere end én aktivitet på en dag. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du har en begrænset tid på Island, og du kan lide at prøve mange ting. Her sparer du tid, da du vil have en fuld planlagt dag og selvfølgelig masser af sjov. Du må gøres opmærksom på at der kan i nogen tilfælde forekomme lidt ekstra kørsel og ventetid mellem aktiviteter som kan ofte bruges til at spise frokost.

Populære dagsture kombineret i en travl og eventyrlig dag på Island

Er du måske interesseret i at ride på den islandske hest, men du er også interesseret i at udforske en lava grotte på Island, men har du desværre kun én dag til rådighed? Bare rolig, vi tilbyder begge disse aktiveringer kombineret i en dagstur. Dette var blot et eksempel, tag et kig på vores spændende dagsture, hvor du kan kombinere to eller flere aktiviteter på en dag.


Se vores kombinations på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Helikopter / Paragliding

Helikopterture og Paragliding

Udforsk Island fra højderne, det er en vild oplevelse! Alle drømmer om at flyve, og nu har du muligheden for at prøve det med en tandem-paraglidingflyvning eller med en helikoptertur i Island.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy