Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Snorkling / Dykning

Snorkling og dykning i krystalklart vand!
Snorkeling Island

Snorkling og Dykning i Island

Book snorkel- og dykkerture i Island her

Udforsk Island fra under overfladen. Vi tilbyder fantastiske snorkel- og dykkerture i Island, hvor du kan snorkle og dykke i det krystalklare vand på Island. Snorkling og dykning er en af vores mest populære aktiviteter i Island, så sørg for at bestille på forhånd, da det tit bliver udsolgt. NB. For dykning skal du have et dykkercertifikat.

Snorkling og dykning er populære aktiviteter i Island. Vi tilbyder dig en række ture, der vil overraske dig!

Dykning og snorkling er i de seneste år blevet mere og mere populært i Island. Silfra spalten er en af de store årsager til at interessen for dykning på Island er vokset. Silfra er et fantastisk undersøisk eventyrland og er blevet bedømt som en af de bedste steder i verden at dykke. Se også vores dykketur til Strýtan i nord Island. Dykning ved Strýtan er også helt unik og ekstraordinær oplevelse. Strýtan rager 65 meter op fra havbunden, og fra spidsen er der 15 meter til havoverfladen. Strýtan har udviklet sig over de seneste 11.000 år siden den sidste istid. Kig igennem vores udvalg af snorkling og dykning i Island.


Se vores snorkel-/dykkerture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Rafting

Rafting på Gletsjer flode i Island

Du vil mærke adrenalinen pumpe, når du river rafter på iskold gletsjer vand. På turen vil du se den fantastiske natur på en helt anden måde. Det er en aktivitet du sendt vil glemme.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy