Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Museer/Kultur

Spændende og lærerige museer i Island
Museer / kultur Island

Museer og kultur på Island

Bestil billetter til museer på Island

Island byder på et stort udvalg af både lærerige og spændende museer over hele landet. På denne side finder du mange interessante museer og kulturelle ting at lave i Island. Blandt de mest spændende ting at udforske er udstillinger om moder naturs utrolige kræfter, der bogstaveligt talt vil blæse dig over. Her taler vi om alle de magtfulde naturlige ting, der opstår på Island, såsom vulkanens udbrud, jordskælv og oversvømmelser fra de enorme gletsjere

Museer Island - Tag din familie med på en lærerig tur til et af Islands museer

Der er så mange spændende ting at udforske på Island. Ved at besøge et af vores museer kan du lære så meget om Island på kun én dag. Dette er en meget familievenlig måde at forstå og lære om det islandske folk, den islandske kultur og den store kraft  den magiske ø Island har samt alt om dens spændende dyreliv. På en regnvejrsdag på Island er et besøg på et museum bestemt en perfekt måde at tilbringe dagen på.


Se vores museer på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Vandreture

Vandring med betagende udsigt

Island tilbyder et bredt udvalg af muligheder for vidunderlige vandreture med nogle af verdens smukkeste udsigter. Island Aktiviteter tilbyder et bredt udvalgt af guidede ture, hvor du kan blive ét med naturen. Bliv inspireret af de farverige bjerge, smukke søer, strande med sort sand og lava dækkede af mos.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy