Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Reykjavik

Reykjavik, Islands hovedstad!
Reykjavik Island

Reykjavik Island

Oplev Islands hovedstad Reykjavik

Island var det sidste land i Europa, der blev bosat og den dag i dag, er det stadig kontientets tyndest befolkede land. I dag er Reykjavík er en attraktiv og moderne handelsby med flere gamle bygninger og rig på kultur. Reykjavík har meget at byde på for enhver smag. Den storslåede natur, der omkranser byen gør Reykjavík enestående og giver den eventyrlystne turist en masse aktiviteter at vælge imellem.
Reykjavík kan prale af et flot udvalg af gode restauranter, fine hoteller, eksklusive forretninger og designer shops. Her finder du Reykjavik seværdigheder.

Ting at lave I Reykjavik Island

Hvis du overnatter i Reykjavik, kan du finde et bredt udvalg af guidede ture med lokalbefolkningen, sammen kan i besøge nogle restauranter og pubber. Dette er en fantastisk måde at få en fornemmelse af, hvad Reykjavik har at byde på. Island-aktiviteter tilbyder også et stort udvalg af museer i Reykjavik. At opholde sig i Reykjavik begrænser dig på ingen måde til at tage ud på landet eller deltage i vores eventyrture rundt i Island, da vi tilbyder de fleste af vores ture med afhentning fra Reykjavik.

Se alle museerne i Reykjavik her >>


Se vores ture i Reykjavik på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Hvalsafari

Uforglemmelig Wildlife Adventure

Island er et af Europas bedste steder, hvis man gerne vil se delfiner og store hvaler. På denne side vil du finde de bedste hvalsafariture som Island har at tilbyde. Der er ture over hele landet, så om du befinder dig i vest, nord eller Reykjavik, er der helt sikkert en tur til dig.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

Nets Logo Pos RGB preview