Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Den Gyldne Cirkel

Gullfoss, Geysir, Thingvellir
Den Gyldne Cirkel Island

Den Gyldne Cirkel Island

Bestil Den Gyldne Cirkel tur på Island her

Find en guidet tur i Island til Den Gyldne Cirkel  - Thingvellir, Gullfoss og Geysir (Guldfoss og Gejser)
Tag på en fantastisk rundtur i den gyldne cirkel og oplev nogle af de mest fantastiske naturvidunder i verden. Besøg Guldfoss "Gullfoss på Islandsk" som er Islands største vandfald, Geysir som er det verdensberømte geotermiske område med gejsere og Thingvellir nationalpark (Thingvellir ligger på UNESCOs Verdensarvslisten). Se vores ture hvor du kommer til at se den Gyldne Cirkel i Island.

Find en guidet tur i Island til Den Gyldne Cirkel - Thingvellir, Gullfoss og Geysir (Guldfoss og Gejser)

Find guidede ture til den verdensberømte Gyldne cirkel Island - Thingvellir, Gullfoss og Geysir. På denne berømte rute til Den Gyldne Cirkel får du stor naturoplevelse og observationer af det storslåede Gyldne vandfald Gullfoss, de unikke gejsere i Haukadalur og Thingvellir nationalpark, hvor vikingerne holdt den første kongres i det 9. århundrede.


Se vores Golden Circle-ture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Grotter

Grottevandring i Island

Island er en eminent destination for grotteudforskning. På Island kan man nemlig finde mange både store og farverige lava-grotter, eftersom Island er en aktiv vulkan-ø. Tag et kig på udvalget af ture, lokaliseret på hele Island, og lad dit eventyr starte her.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy