Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Hvalsafari

Uforglemmelig Wildlife Adventure!
Hvalsafari Island

Hvalsafari Island

Book dine billetter til hvalsafari på Island her

Island er en af ​​Europas bedste hvalsafari destinationer. Du kan forvente at se både delfiner og de helt store hvaler på vores ture. På denne side finder du de bedste hvalsafariture på Island. Uanset om du rejser i den vestlige eller nordlige del af Island, eller blot opholder dig i Reykjavik, kan du booke en hvalsafari tur her.

Hvalsafari Island er en uforglemmelig oplevelse hele året rundt

Er der hvaler i Island?

Der er rigtig mange hvaler i havet omkring Island, og du kan bl.a. forvente at se nogle af verden største hvaler i havet omkring den islandske kyst. Der er kendskab til 23 forskellige hvalarter omkring Island og der kan vi bl.a. nævne Pukkelhvaler, Hvidnæsede delfiner, Vågehvaler, Marsvin, Blåhvaler, Finhvaler og Spækhuggere (Killer whales).

Hvornår er det bedst at se hvaler på Island?

Hvalsafari Island er en uforglemmelig oplevelse hele året rundt, men der er nok størst chance at se hvaler i Island over sommermånederne, og i foråret og efteråret (april – oktober). 20% af alle turister der besøger Island, tager på hvalsafari. I 1991 blev den første hvalsafari tur sejlet, og succesraten på turene om sommeren er over 90%. Se vores store udvalg af hvalsafari ture i hele Island her på siden.

Her kan du udforske vores hvalsafariture i Island og bestille din yndlingstur direkte online. Du får din billet tilsendt med det samme på e-mail.


Se vores hvalsafari ture på kortet

Kunne du være interesseret i noget andet?

Fisketure

Ture for naturelskere!

På Island er der rig mulighed for at komme ud på både fugle safari og fisketur. På disse ture får du også lov til at udforske den smukke islandske natur.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy