Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Gletsjerture

At vandre på en gletsjer er en unik oplevelse!
Gletsjerture Island

Isklatring og Gletsjer vandring på Island

Bestil Gletsjervandreture på Island her

På Island finder mand Europas største gletsjere. Vatnajökull-gletsjeren er den største med et areal på ca. 7.900 km². Den næststørste gletsjer er Langjökull-gletsjeren med et areal på ca. 953 km2. På denne side finder du eventyrlige gletsjervandringer på Island og isklatringsture i forskellige variationer og sværhedsgrader.

Vores ture på gletsjerne er både for begyndere, som for øvede vandrere. Så længe man er i god fysisk form kan man tage på en lang og udfordrende gletsjervandring. Sikkerhed er altid vigtigt, når man rejser på gletsjere, derfor har vi altid specialuddannede gletsjerguider på vores ture.

Gletsjervandring Island på enorme gletsjere - En unik og eventyrlig oplevelse

Når du rejser til Island, så sørg for at besøge en eller flere af de storslåede gletsjere på Island, for eksempel Vatnajökull (den største), Langjökull, Sólheimajökull eller Snæfellsjökull. Island er kendt for sine gletsjere, og vi tilbyder fantastiske gletsjervandringer, hvor du kan opleve noget ekstra særligt. Det er en sjælden følelse at stå på en stor gletsjer og nyde en storslået udsigt over endeløse snefelter. Dette er oplevelse ulig nogen anden, og noget man længe vil huske. For dem, der kan lide at prøve isklatring, tilbyder vi også ture, hvor du kan prøve dette.

På Island kan du udforske Europas største gletsjer Vatnajökull - "check to your bucket list".

Hvordan skal du være påklædt på vores gletsjerture på Island?

Island er kendt for dets farverige vejr. På én dag kan man nogle gange opleve alle fire årstider. At klæde sig ordentligt på kan derfor være en udfordring, og derfor anbefaler vi, at man klæder sig på i lag. Såsom hav 3-4 lag tøj på, hvor inderste lag er en let t-shirt (helst uld), så en fleece eller en tyk uldtrøje og slutteligt en vandtæt wind-breaker. Cowboybukser er ikke anbefalet, da de bliver meget tunge, er kolde og ubehagelige at have på når de bliver våde. Nogle lette vandrebukser, træningsbukser eller lange bomuldsbukser er det bedste og så vind og vandafvisende bukser udenpå. Vi anbefaler også at medbringe solbriller og solcreme, selvom det er skyet, grundet det høje UV-indeks og solens reflektion fra gletsjeren.


Se vores gletsjervandreture på kortet!

Kunne du være interesseret i noget andet?

Snorkling / Dykning

Snorkling og dykning i krystalklart vand

Udforsk Island fra under overfladen. Vi tilbyder fantastiske snorkling og dykning ture på Island, hvor du kan snorkle/dykke i krystal klart vand på Island.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy