Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

ATV 4x4 Sort Sandstrands safari

Black Beach safari & flyvrag - Adrenalin Rush

ATV sort sandstrands safari i Island

 • Sydkysten


 • Tilgængelighed: Året rundt

 • Varighed: 2 timer, 10 timer med pick-up fra Reykjavik

 • Vurderet sværhedsgrad: Nem

 • Mødested: (uden pick-up): Mýrdalsjökull base camp, Island

 • Afhentningstid: ca. 1 time før turen starter fra Reykjavik

 • Tøj: Varmt tøj og godt fodtøj

 • Aldersgrænse: 8 år for at være passager på ATV

 • Inkluderet: 2 timers ATV dbl. rytter, Kvalificerede professionelle ATV-guider, Sikkerhedsudstyr, flyvedragter, Fantastisk udsigt. Tur med afhentning inkluderer stop og sightseeing ved vandfaldet Seljalandsfoss og vandfaldet Skogafoss.

 • Bemærk: Kørekort er påkrævet for at køre en ATV. Booker du ulige deltagerantal, skal du mindst betale Singel rider for den ene. Hvis du ikke vælger det i reservationsprocessen, vil du blive opkrævet det ekstra gebyr på stedet.


ATV, sorte sandstrande, DC3 flyvrag og bjergudsigter

ATV 4x4 Island – Sorte sandstrande og det efterladte flyvrag i Island. Tag med på et adrenalinpumpende ATV 4x4 eventyr, hvor du oplever den fantastiske natur på sydkysten og et af de store attraktioner på Island, DC3 flyvraget, som blandt andet er kendt fra Justin Biebers musikvideo til sangen "I'll Show You"!.

Denne tur tilbydes både med afhentning fra Reykjavik og som mød-os-på-stedet aktivitet. Vælg enten med eller uden afhentning i vores bookingmaskine.

ATV-turen starter med en introduktion til ATV-motorcyklerne og sikkerhedsinstruktioner. Nu er vi klar til at hoppe på en ATV og køre ud i det sorte lavasand, som blev skabt af et tidligere vulkanudbrud fra den dominante vulkan Katla.

Vi kører igennem små floder og smukke landskaber. På den sorte sandstrand stopper vi og nyder den smukke udsigt til Mýrdalsjökull gletsjer (afhængigt af vejret) og ud over den mest sydlige del af Island, Dyrhólaey halvøen.

Vi kører videre langs kysten til det berømte DC3 flyvrag, som har ligget i det sorte sand siden 1973. Derfra fortsætter vi til gletsjerfloden Jökullsá og op til foden af bjerget. Vi følger dernæst bjerget tilbage til basen.

Denne tur giver dig muligheden for at komme i tæt kontakt med det rå lava-landskab, som vi finder på sydkysten. En helt igennem uforglemmelig oplevelse i et fascinerende landskab som omfavner en.

Ønsker i afhentning i Reykjavik vil dette være en heldags tur. Her vil den adrenalinpumpende ATV-tur blive slået sammen med sightseeing på sydkysten. Dagen starter her med tidlig afhentning fra jeres overnatningssted i Reykjavik, og derfra vil vi køre mod sydkysten til vores ATV-base. På vejen kan i nyde den fantastiske natur i området. Efter ATV-turen kører vi igen mod Reykjavik og gør stop ved de to storslående vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss.

Vær venligst opmærksom på at alle kørere skal have et fuldt og gyldigt kørekort. Et traktor- eller motorcykelkørekort er ikke nok ifølge islandsk lovgivning

En normal booking er med 2 personer på en ATV. Ønsker man at køre selv på en ATV eller er man et ulige antal i gruppen skal man vælge antal personer på ”Adult - Single rider on an ATV (17+)”

Se billeder fra ATV 4x4 sort sandstrands safari


Sort sandstrands safari uden pick-up (mød os på stedet:

Booker du ulige deltagerantal, skal du mindst betale Singel rider for den ene.

Sort sandstrand Safari & Sydkysten med pick-up fra Reykjavik

To personer deler en ATV på denne tur. Hvis du ønsker singel rider, eller jeres gruppe er i uligetal, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy

Find placeringen på kortet!

 • Mødested:
  (uden pick-up): Mýrdalsjökull base camp, Island

 • Pick-up:
  1 time før turen starter, fra Reykjavik

Se flere ture


ATV 4x4 Bjergtur
ATV 4x4 Twin Peaks
ATV 4x4 Panorama
ATV 4x4 Sort Sandstrands safari
Buggy 4x4
ATV 4x4 & Grottevandring
ATV 4x4 & Riverrafting

  Find flere aktiviteter

  BEMÆRK VENLIGST På Island kan vejret svinge meget og turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur-operatører har fuld ret til at ændre ruten/rejseplanen eller annullere turen helt, med din sikkerhed for øje. Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur, vil du naturligvis blive refunderet. Ved booking af aktivitet, bekræfter du, at du accepterer vores vilkår.