tel   (+45) 2398 8200

logo

atv Island

kort solheimajokull  Sydkysten       2 timer  10 Dagstur med afhentning

ATV sort sandstrands safari i Island


ATV 4x4 Island – Sorte sandstrande og det efterladte flyvrag

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: 2 timer på ATV hvis du møder os på stedet. Dagsturen er ca. 10 timer med afhentning (dagstur med naturopleveler)
  • Afhentning: Afhentning fra dit overnatningssted ti Reykjavik, vær venligst klar til afhentningstidspunktet
  • Mød os på stedet: Mýrdalsjökull base camp
  • Inkluderet: Engelsktalende guide, 2-personers ATV, isolerede cover-alls, hjelm, Balaclava ansigtsmaske, transport fra Reykjavik med stop ved Seljalandsfoss og Skógafoss (tilvalg)
  • Tøj: Gode og vandtætte udendørs sko, udendørs tøj som passer til vejrforholdene
  • Minimum alder: 8 år som passager
    OBS: For at køre en ATV skal man have et gyldigt kørekort til bil

ATV, sorte sandstrande, DC3 flyvrag og bjergudsigter

Tag med på et adrenalinpumpende ATV 4x4 eventyr, hvor du oplever den fantastiske natur på sydkysten og et af de store attraktioner på Island, DC3 flyvraget, som blandt andet er kendt fra Justin Biebers musikvideo til sangen "I'll Show You"!.

Denne tur tilbydes både med afhentning fra Reykjavik og som mød-os-på-stedet aktivitet. Vælg enten med eller uden afhentning i vores bookingmaskine.

ATV-turen starter med en introduktion til ATV-motorcyklerne og sikkerhedsinstruktioner. Nu er vi klar til at hoppe på en ATV og køre ud i det sorte lavasand, som blev skabt af et tidligere vulkanudbrud fra den dominante vulkan Katla.

Vi kører igennem små floder og smukke landskaber. På den sorte sandstrand stopper vi og nyder den smukke udsigt til Mýrdalsjökull gletsjer (afhængigt af vejret) og ud over den mest sydlige del af Island, Dyrhólaey halvøen.

Vi kører videre langs kysten til det berømte DC3 flyvrag, som har ligget i det sorte sand siden 1973. Derfra fortsætter vi til gletsjerfloden Jökullsá og op til foden af bjerget. Vi følger dernæst bjerget tilbage til basen.

Denne tur giver dig muligheden for at komme i tæt kontakt med det rå lava-landskab, som vi finder på sydkysten. En helt igennem uforglemmelig oplevelse i et fascinerende landskab som omfavner en.

Ønsker i afhentning i Reykjavik vil dette være en heldags tur. Her vil den adrenalinpumpende ATV-tur blive slået sammen med sightseeing på sydkysten. Dagen starter her med tidlig afhentning fra jeres overnatningssted i Reykjavik, og derfra vil vi køre mod sydkysten til vores ATV-base. På vejen kan i nyde den fantastiske natur i området. Efter ATV-turen kører vi igen mod Reykjavik og gør stop ved de to storslående vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss.

Vær venligst opmærksom på at alle kørere skal have et fuldt og gyldigt kørekort. Et traktor- eller motorcykelkørekort er ikke nok ifølge islandsk lovgivning

En normal booking er med 2 personer på en ATV. Ønsker man at køre selv på en ATV eller er man et ulige antal i gruppen skal man vælge antal personer på ”Adult - Single rider on an ATV (17+)”

Se Billeder fra ATV 4x4 Sort Sandstrands Safari

Atv Island Black Beach 0
Atv Island Black Beach 2
Atv Island Black Beach
Atv Island Black Beach 6
Atv Island Black Beach 4
Atv Island Black Beach 5
Atv Island Black Beach 7
Atv Island Black Beach 8
Atv Island Black Beach 9
Atv Island Black Beach 12
Atv Island Black Beach 13
Atv Island Black Beach
Atv Island Black Beach 11
Atv Island Black Beach 10
Atv Island Black Beach 14

 

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy