Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Kajak Heinabergslón

Kajak på en gletsjersø - Den ultimative oplevelse

Kajak Heinabergslón - Gletsjer Kajak Eventyr

 • Syd Island


 • Tilgængelighed: 01.05 - 30.09

 • Varighed: 3 - 3,5 timer

 • Vurderet sværhedsgrad: Moderat

 • Mødested: Basecamp Flatey, 38 km west of Höfn í Hornafjördur. Vær venligst på stedet 15 minutter før afgang

 • Tøj: Varmt undertøj (fleece/uldsweater) ingen bomuld, ekstra skiftetøj, handsker og solbriller

 • Aldersgrænse: 14 år

 • Inkluderet: Kajak,dobbeltkajak (Vi har også enkelt SIT kajakker kun i tilfælde af enkeltrejsende og/eller bookinger med ulige antal.) Tør-dragt, redningsvest, sko, handsker, kajak paddel, transport fra vores base camp til Heinabergslón gletsjer lagune.

 • OBS. Børn i alderen 14-16 år skal altid sejle med en voksen (17+) i en double kajak
  En nogenlunde fitness er nødvendig for at kunne deltage i denne tur. Meget overvægtige mennesker kan have problemer med at passe tørdragterne og kan dermed ikke deltage i turen. Af sikkerhedsmæssige årsager må deltagerne på turen ikke veje mere end 120 kg på single kajakkerne, og ikke mere end 180 tilsammen på doublekajakkerne (kajak for 2 personer)


Gletsjer kajak er den ultimative måde at opleve den verdensberømte Vatnajökull Nationalpark.

Gletsjer kajak er den ultimative måde at opleve den verdensberømte Vatnajökull Nationalpark. Tag med på denne uforglemmelige rejse og nyd den enestående panoramiske udsiger til de omkringliggende bjerge og gletjsere, og se deres refleksion i Heinaberg Lagune. Fra lagunen vil du få en fantastisk udsigt til Vatnajökull gletsjeren, og på turen vil vi gå en kort tur op på en af isbjergene for at få en udsigt til lagunen, og det omkringliggende område oppe fra gletsjeren. Denne gåtur er selvfølgelig med alt det nødvendige gletsjerudstyr. Heinabergslón er perfekt for dig der vil nyde naturen på en miljøvenlig måde uden forstyrrelser.

Dette er en fuldt guided tur med guider som ikke kun har erfaring og viden om at sejle i kajak, men som også har en bred viden om området og dets historie, samt skjulte perler i området. Denne tur er perfekt for både dig som har erfaring med at sejle i kajak og dig som aldrig har prøvet det før. Vores kajakker er SIT-ON-TOP kajakker, som er meget stabile og derfor også gode til førstegangs sejlere.

En nogenlunde fitness er nødvendig for at kunne deltage i denne tur. Overvægtige mennesker kan have problemer med at passe tørdragterne og kan dermed ikke deltage i turen. Af sikkerhedsmæssige årsager må deltagerne på turen ikke veje mere end 120 kg på single kajakkerne, og ikke mere end 180 tilsammen på doublekajakkerne (kajak for 2 personer)

Vores både:

Alle vores kajakker er sit-on-top både, som er meget bredere end sit-in kajakker, og er dermed mere stabile. Begyndere og dem der aldrig har prøvet at sejle i kajak før, burde derfor ikke have nogen problemer med at tage med på denne tur!

Vi har både single kajakker og tandem/double kajakker (til 2 personer)

Børn i alderen 14-16 år skal altid sejle med en voksen (17+) i en double kajak

BESTILLING
Ved booking vælger du antal passagerer, ikke båd eller bådtype. Typen af både vil blive valgt på stedet af guiden, ikke efter anmodning.

Se billeder fra Kajak Heinabergslón


Ved booking vælger du antal passagerer, ikke båd eller bådtype. Typen af både vil blive valgt på stedet af guiden, ikke efter anmodning.

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy

Find placeringen på kortet!

 • Mødested: Basecamp Flatey, 38 km west of Höfn í Hornafjördur. Vær venligst på stedet 15 minutter før afgang

 • Pick-up:
  Denne tur er ikke med afhentning

Se flere ture


Kajak - Fjord-Serenity
Kajak Robinson Crusoe
Kajak Power challenge
Kajak Jökulsárlón
Kajak Calm Waters
Kayak Heinabergslón
Kajak Heinabergslón

  Find flere aktiviteter

  BEMÆRK VENLIGST På Island kan vejret svinge meget og turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur-operatører har fuld ret til at ændre ruten/rejseplanen eller annullere turen helt, med din sikkerhed for øje. Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur, vil du naturligvis blive refunderet. Ved booking af aktivitet, bekræfter du, at du accepterer vores vilkår.