Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Snescooter Eyjafjallajokull

En snescootertur på den berømte Eyjafjallajokull-gletsjer

Snescooter Eyjafjallajokull Island

 • Syd Island


 • Tilgængelighed: Året rundt

 • Varighed: 2-3 timer

 • Vurderet sværhedsgrad: Nem

 • Mødested: (uden pick-up) Gljúfrabúi base, Seljalandsfoss vandfald. Vær der 30 minutter før turen starter.

 • Afhentningstid: Der er mulig afhentning fra Hvolsvöllur eller Hella, halv time før turens start (der er ingen afhentning fra Reykjavik)

 • Clothes: Warm and waterproof outdoor clothing (very important even when it is summer, It is very cold on the glacier), Headwear, Gloves and appropriate hiking boots/shoes

 • Age limit: 8 years (to be a passenger on a snowmobile)

 • Included: Snowmobile ride on Eyjafjallajökull, insulated coverall, Helmet, Ride in a Superjeep

 • NB. A valid international driver’s license is required to drive a snowmobile. A standard booking is for two people sharing a snowmobile. If your wish to ride a snowmobile by yourself or you are an odd number of people in your group, please select the number of “solo-riders” when booking. If this is not booked correctly, the extra fee will be charged on location


Snescooterkørsel på den verdensberømte vulkan Gjetsjeren Eyjafjallajokull

Snescooter eventyret begynder, når vi alle mødes på vores baselejr tæt på den legendariske Eyjafjallajokull-gletsjer i Island.
Den store Eyjafjallajokull-iskappe skjuler en berygtet hemmelighed under dens iskolde dybder: en massiv vulkan, der fangede verdens opmærksomhed, da den brød ud i 2010 og standsede størstedelen af Europas lufttraffik. Siden da er det blevet et populært turistmål for eventyrsøgende, der ønsker en spændende oplevelse, der illustrerer ilden og isens land.

Denne snescootertur tager dig med på nogle af de betagende gletscherudtag, der ligger uden for iskropens hoveddel, og tilbyder dig adrenalin-pumpende underholdning og områder med udsøgt naturskønhed. Der er ingen bedre måde at se dette naturlige vidunder på, end bag på en snescooter!

Vores eventyr begynder, når vi alle mødes på vores baselejr ved Seljanlandsfoss vandfald, tæt på den legendariske Eyjafjallajokull-gletsjer. Der vil en af vores venlige certificerede rejseguider give dig alt det udstyr, du har brug for, og give dig en kort sikkerhedsinformation. Så er det tid til at køre i en specielt designet super jeep til udgangspunktet for din snescootertur.

Når vi først er der, vil vi sætte os op på vores snescootere, for at få en hjertepumpende oplevelse af Island på sit absolut bedste. Så snart vi kommer op på gletscheren, skal du forberede dig på at blive fascineret af dens størrelse: en uberørt udvidelse af sne prydet med klippeformationer og majestætiske isskulpturer.

I takt med at vi kører længere ind på denne iskolde vildmark, vil vi begynde at se nogle af de mest imponerende udsigter over Sydisland. Det er en betagende oplevelse med enorme snefelde, høje bjerge og flere majestætiske vartegn.

Glid let over den pulveriserede sne. Din venlige guide vil lære dig alt om gletsjere og myterne, der definerer dem.

Denne tur er ideel til eventyrssøgere, der leder efter hjertepumpende sjov på et legitimt naturligt vidunder. Vi garanterer, at du vil medbringe dit kamera og udødeliggøre de mange utrolige ting, du ser, og vil sætte pris på de minder, du skaber resten af dit liv. Så kom og kør på snescooter med os, og oplev selve definitionen af landet med ild og is.

Yderligere Information

Bemærk - vores reservationssystem antager, at snescooteren rummer to personer, hvis du ønsker at booke en enkelt tur, skal du vælge den angivne mulighed.

For at betjene en af snescootere skal du være over 18 år og have et gyldigt internationalt kørekort

Turen tilbydes kun med mødes på stedet eller med afhentning fra Hella & Hvolfsvöllur. Der tilbydes ikke afhentning fra Reykjavik.

Se photos from Snowmobile Eyjafjallajökull


To personer deler en snescooter. Hvis du ønsker at have en snescooter alene, eller der er et ulige antal personer i din gruppe, bedes du indtaste mindst en "single riders".

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy

Find the location on the map!

 • Mødested: (uden pick-up) Gljúfrabúi base, Seljalandsfoss vandfald. Vær der 30 minutter før turen starter.

 • Pick-up: Turen tilbydes ikke med pick-up fra Reykjavik. Du kan blive afhentet på Hella eller Hvolfsvöllur 30 min før turens start.

Se flere ture


Snecooter Langjökull
Snescooter Eyjafjallajokull
Snescooter Vatnajökull
Snescooter & Into the Glacier
Snescooter & Krystal Isgrotte

  Find flere aktiviteter

  BEMÆRK VENLIGST På Island kan vejret svinge meget og turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur-operatører har fuld ret til at ændre ruten/rejseplanen eller annullere turen helt, med din sikkerhed for øje. Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur, vil du naturligvis blive refunderet. Ved booking af aktivitet, bekræfter du, at du accepterer vores vilkår.