tel   (+45) 2398 8200

logo

Dykning Silfra

kort golden  Golden Cirkel området         6 7 ca. 6 - 7 timer med pickup

Silfra Dykning på Island - Deep Into The Blue


Dykning bliver ikke bedre end dette! Se selv hvorfor Silfra er et af Verdens mest unikke ferskvandssteder!

Turen tilbydes i perioden: Hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  kreavende  Krævende
  • Krav: PADI® licens og evnen til at kunne forstå instrukser på Engelsk. Bevis på tørdragscertifikat eller tørdragtserfaring med en logbog med 10 "drysuit dives" indenfor de sidste to år, da dette er en udfordrende dykketur.
  • Varighed: Omkring 6-7 timer med afhentning / omkring 3-4 timer hvis du møder os på stedet
  • Afhentningstidspunkt: Afhentningen sker kl 7:30 på dit hotel. Vi beder jer bemærke at det kan tage op til 30 min for os at ankomme.
  • Mødes på stedet: Hvis du foretrækker at mødes med os på stedet, begynder turen hver dag kl 09:00. I bedes være ved parkeringspladsen ved Thingvellir nationalpark (campingsite) 15 min før afgang.
  • Inkluderet: Guidet dykketur i Silfra med en certificeret PADI® dykkeinstruktør. Al specialiseret dykkeudstyr, inklusiv en tørdragt, maske, finner, termisk underdragt, tanke, vægte, regulator og andet stadie, alt er specielt designet til det kolde vand. Silfra optagelsesgebyr. Varm kakao og småkager.
  • Husk at medbringe: Dit PADI® certifikat (eller tilsvarende), tørdragtscertifikat eller logbog med en skrivelse vedrørende af et tørdragtsdyk inden for de sidste to år, varmt undertøj (fleece / uld), varme uldsokker og skiftetøj. Ekstra skiftetøj er en forholdsregel eftersom ingen tørdragt med 100% sikkerhed kan holde dig helt tør, med mindre den er speciallavet til dig.
  • Minimum alder: 18 år

Silfra er uden tvivl en af de bedste dykkeoplevelser som verden har at tilbyde. Hvis du er en ivrig dykker, så vil du ikke gå glip af dette!

Silfra er beliggende i hjertet af Þingvellir National Park, det stiftende sted for Verdens ældste parlament, og så er det iøvrigt også på UNESCO's verdensarvsliste. Silfra har et landskab fra en anden verden, som befinder sig i et lava mark direkte oven på den kontinentale sprække som deler Amerika og Europa.

Oplev at glide vægtløs gennem det krystalklare glaciale vand på vores tur Silfra dykning - Deep into the Blue. Den langsomme strøm forsyner en med det perfekte tempo til at udforske dette smukke område. Sigtbarheden i det klare friske vand er ulig andre steder, da det kun er vandets tæthed som sætter grænsen. Dybden varier fra 10 til 40 meter. Vores dykkedybde er begrænset til 18 meter, da dette er parkens regel.

Se Billeder fra Dykning i Silfra

Dykning Silfra1
Dykning Silfra2
Dykning Silfra3
Dykning Silfra4
Dykning Silfra5
Dykning Silfra6
Dykning Silfra7
Dykning Silfra8
Dykning Silfra9
Dykning Silfra10

 

logo

DIBS - Payments made easy