tel   (+45) 2398 8200

logo

vulkanudbrud island 2021

Reykjavik  Reykjavik    3 ca. 45 - 60 min

Vulkanudbruddet i Island med en Helikopter


Helikoptertur i Island

Turen tilbydes hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  nem
  • Varighed: ca 45 -60 min
  • Mød os på stedet:  Vi flyver mange gange om dagen, vi kontakter dig i forbindesle med tiden. Mødested er i Nauthólsvegur, 102 Reykjavik
  • Inkluderet: Helikoptertur for at se Vulkanudbruddet ved Fagradalsfjall. Vi lander vid udbrudsstedet i ca. 15 min i nogen tilfælde, ellers er det længere sightseeing fly over udbruddet. Guidet på engelsk.
  • Tøj: Husk at tage varmt tøj på.
  • Minimum alder: Ingen
  • Bemærk: Der er stor efterspørgsel efter denne tur, så book i god tid. Begrænset antal pladser hver dag.
    Personer over 120kg betaler 50% ekstra (De betaler for 1,5 siddeplads)

Helikoptertur for at se Vulkanudbruddet i Island

OBS. Vulkanen er ikke længere aktiv, men flyveturen er stadig rigtig interessant, da man kan se ned i vulkanen og den nydannede lava alt omkring. Der er evt. røg, dufter og varme i området.

Er du interesseret i at prøve noget helt specielt, som for eksempel at opleve en aktiv vulkan i udbrud? Oplev denne enestående once-in-a-lifetime oplevelse i Island i dag!

Den 19. marts 2021 startede et fredeligt og smukt vulkanudbrud i Island, i dalen Geldingadalir ved vulkanen Fagradalsfjall. Området ligger tæt på Islands hovedstad Reykjavik (ca. 30 km derfra) og tæt på Den Blå Lagune og lufthavnen i Keflavik. Dette område har været meget aktivt i tusinder af år, selvom det er 1240 år siden der har været et udbrud der sidst. Udbruddet ved Fagradalsfjall er et typisk ufarligt ”Dyngjugos” (Basaltisk skjold vulkanudbrud), hvor lavaen flyder i en jævn langsom strøm og er uden de store sprængninger, så man har mulighed at komme helt tæt på hvis man ønsker.

Vi tilbyder nu helikopter flyvetur for at se vulkanudbruddet ved bjærget Fagradalsfjall. Dette er en helt enestående oplevelse med fantastiske udsigter over udbruddet og nærliggende område. På denne tur får man oplevet moder jords kræfter på tæt forhold og kan se hvordan udbruddet udvikler sig og strømmer langsomt frem i en smuk lavaflod.

Vi tager af sted fra Reykjavik, og selve helikopterturen t/r tager ca. 45 – 60 min. Vi lander i nogen tilfælde ved udbrudsstedet, hvor vi har ca. 15 min til at komme ud og mærke efter, at lyd og lugt også spiller en stor rolle i selve oplevelsen. Hvis vi ikke har mulighed for at lande, så bruger vi ekstra tid på sightseeing flyvet over vulkanan.

Dette er en helt enestående oplevelse, man ikke burde gå glip af når man rejser til Island i dag.

Vær opmærksom på:
• Vi har kun 2 helikoptere, så der er kun 5 – 6 pladser i hver helikopter, man skal derfor booke i god tid, da efterspørgslen er høj.
• Vi flyver ikke hvis det er dårligt vejr eller for høj gasmængde i luften over vulkanen.

Prisen er 3.100,- per person

Som det er nu, har vi manuel booking til denne tur, da efterspørgslen er høj. Du bedes derfor sende en mail til: info@island-aktiviteter.dk for at booke din tur

Afbestillingsbetingelser for denne tur:
Et afbestillingsgebyr på 100% fratrækkes, hvis der afbestilles 72 timer eller senere før aktiviteten

Et afbestillingsgebyr på 10% fratrækkes, hvis der afbestilles 2 uger-72 timer eller senere før aktiviteten

 

Se billeder fra vulkanudbruddet i Island

Vulkan helikoptertur i Island 2021
Island vulkanudbrud
Island vulkan
lava på Island
Fagradalsfjall Island
udbrud i Island
Vulkan Island
Vulkanudbrud Geldingadalir
Vulkanvandretur Island Med Guide
Island Vulkanudbrud 2021

 

 

 

logo

DIBS - Payments made easy