tel   (+45) 2398 8200

logo

Crystalcave1270

kort sudurstrond  Vatnajökull        2 3 ca. 2 - 3 timer

Krystal Isgrotte - Skaftafell Vatnajokull Island


En fantastisk vinteroplevelse i Vatnajökull nationalpark i den sydlige del af Island

Turen tilbydes: Vinter

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Cirka 2 - 3 timer.
  • Mødested: Ved jökulsarlon parkeringsplads. Gletsjer lagunen ligger tæt op ad hovedvej nummer 1, ca. 370km (230 miler) øst fra Reykjavik.
  • Inkluderet: En guidet tur ind i en isgrotte. Alt nødvendigt udstyr.
  • Tøj: Varm og vandtæt jakke og bukser, vandrestøvler, hovedbeklædning og handsker. Hvad hvis jeg ikke ejer alle disse nødvendigheder?
    Bare rolig. Du kan altid leje robuste vandrestøvler, vandtætte jakker og bukser når du booker turen. Vi udlejer ikke udstyr på selve lokationen.
  • Andet: Du må gerne medbringe dit kamera, og vi anbefaler at du medbringer et, da omgivelserne på turen er helt fantastiske. Vi anbefaler at man medbringer sin egen madpakke, en snack og en flaske vand (du kan altid genopfylde denne på turen).
  • Minimum alder: 6 år

Udforsk en betagende krystal-isgrotte på Europas største gletsjer Vatnajökull.

Forestil dig at du står inde i en ældgammel gletsjer, og hvor end du kigger, er der forskellige nuancer af smukke blå naturligt skabte farver. Dette betagende fænomen er et must see for alle som besøger Island i vintertiden.

Et besøg i en krystal grotte er noget man kun oplever én gang i ens liv. Det blå lys som siver gennem den tætte is er unik og giver grotten en eventyrlig atmosfære. Dette er helt klart et must see, og specielt hvis man er fotografisk interesseret. Vi samler dig op ved Jökulsárlón gletsjer lagunaen og kører hen til kanten af gletsjeren, hvor vi hopper i vores udstyr og gør os klart til dette fantastiske eventyr. Så snart vi er inde i grotten, har du 45 minutter til at gå rundt og udforske i dit helt eget tempo. Sørg venligst for at være klædt varmt på, og vand resistent tøj og vandrestøvler er helt klart en fordel.

"Krystal isgrotte"-turen har afgang fra Jökulsárlón gletsjer lagunaen og har en varighed på op til 3 timer. En stor off-road jeep vil tage dig til en relativ stor isgrotte som ligger ved bunden af Breiðármerkurjökull gletsjeren. Denne tur giver dig mulighed for at komme indenfor i krystalgrotten, hvor du i 40 minutter har mulighed for at få taget en masse fantastiske billeder af de fotogene omgivelser. Derefter vil jeepen fragte dig sikkert tilbage til hvor du startede.

Denne tur indeholder ingen vandring. Den giver dig mulighed for at tage en masse billeder inde i grotten i op til 40 minutter. Isgrotten er meget smuk, og derfor er den også vældig popælær blandt turister og operatører, hvorfor det er sandsynligt at du vil dele oplevelsen med andre grupper.

Hvordan skal vi være påklædt på vores gletsjertur på Island?

Island er kendt for dets farverige vejr. På én dag kan man nogle gange opleve alle fire årstider. At klæde sig ordentligt på kan derfor være en udfordring, og derfor anbefaler vi, at man klæder sig på i lag. Såsom hav 3-4 lag tøj på, hvor inderste lag er en let t-shirt (helst uld), så en fleece eller en tyk uldtrøje og slutteligt en vandtæt wind-breaker. Cowboybukser er ikke anbefalet, da de bliver meget tunge, er kolde og ubehagelige at have på når de bliver våde. Nogle lette vandrebukser, træningsbukser eller lange bomuldsbukser er det bedste og så vind og vandafvisende bukser udenpå. Vi anbefaler også at medbringe solbriller og solcreme, selvom det er skyet, grundet det høje UV indeks og solens reflektion fra gletsjeren. Vi udlejer gode vandrestøvler såvel som vandtætte regnjakker og bukser til alle vores ture.

Se Billeder fra Krystal Isgrotten

krystal isgrotte
krystal isgrotte vatnajökull
krystal isgrotte
krystal isgrotte
Crystal icecave Island
krystal isgrotte
krystal isgrotte
Crystal cave Island
krystal isgrotte
krystal isgrotte
krystal isgrotte
krystal isgrotte Skaftafell
Crystal isgrotte Island
Crystal cave Island
Island crystal ice cave

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

DIBS - Payments made easy