tel   (+45) 2398 8200

logo

Katla vulkan isgrotte Island

kort sudurstrond  Vík        2 3 ca. 3 - 4 timer

Katla Vulkan Isgrotte


Superjeep Katla vulkan isgrotte tur i Island

Turen tilbydes: hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Moderat
  • Varighed: Cirka 3 - 4 timer.
  • Mødested: Denne tur tilbydes ikke med opsamling fra Reykjavik. Vær venligst klar ved Katlatrack, Austurvegur 16, Vík, Iceland.
  • Inkluderet: Certificeret isgrotte guide, Superjeep transport, alt nødvendigt gletsjer sikkerhedsudstyr
  • Tøj: Varmt tøj til udendørs brug, vandtæt jakke og bukser, hovedbeklædning og handsker. Gode vandrestøvler er anbefalet. Robuste vandrestøvler, vandtæt jakke og bukser
  • Medbring: Kamera, solbriller, solcreme, du er velkommen til at medbringe snack og drikkevarer på turen, men vi anbefaler at du spiser frokost inden eller efter turen.
  • Minimum alder: 12 år

Fantastisk isgrotte og gletsjer eventyr i Island

Dit islandseventyr starter med en superjeep udflugt hvor du vil opleve de sceniske vulkanske isgrotter, vidunderlige vandfald og verdensberømte majestætiske gletsjere. Afslut din gletsjertur med en vandretur til enestående udsigter. Her oplever du virkelig meget af hvad Island har at byde på.

Oplev Islands magi på denne guidede dagstur til isgrotterne ved vulkanen Katla. Her vil du udforske 800-år-gamle vulkan isgrotter, blå gletsjere, sorte sandstrande, magiske vandfald og så meget mere. At opleve Islands vilde natur på superjeep og til fods er en uforglemmelig oplevelse.

Denne tur er ikke som andre! Vores betroede lokale guides vil vise jer steder udover de sædvanlige turiststeder og vise jer den urørte og rene del af Islands natur. Sydisland har noget af den mest magiske natur, Island har at byde på, og vores lokale guides vil guide jer rundt og vise jer nogle af de skjulte perler i det landskab de kender ud og ind.

Dette er en ”once-in-a-lifetime” oplevelse for alle som elsker at udforske nye områder.

Turen starter i Vík, hvor du vil møde dine guides og hoppe på superjeepen. På vejen op mod gletsjeren vil du kunne nyde den smukke og skiftende natur. Det første stop er ved foden af Kötlujökull. Her vil I få sikkerhedsudstyr (hjelm, hovedlampe og crampons) og instruktioner. Herfra vil I så gå 10-15 min på gletsjeren for at nå dagens første Katla vulkan isgrotte! Her vil de magiske farver, teksturer og former fortrylle dig, mens guiden fortæller historier og fakta om isgrotten. Efter noget tid i isgrotten vil vi gå videre på gletsjeren og lede efter gemte vandfald og isgrotter.
Efter at have udforsket flere vulkan isgrotter går vi tilbage til superjeepen. Superjeepen vil tage os videre igennem det barske landskab til en privat sort sandstrand, hvor vi vil stoppe lidt og nyde naturen. På vejen tilbage til byen vil vi køre igennem film-set fra flere forskellige film.

Turens højdepunkter:
Stop ved 2-3 naturlige isgrotter (inklusiv ”den hemmelige isgrotte”)
Eventyrlig Superjeep udflugt
Kørsel gennem det originale film set fra ”Star Wars Rogue One”
Erfarne guides
Kørsel gennem den barske og rå natur i Island
Små grupper
Privat sort sandstrand
Vandretur til isede gletsjer toppe
Sceniske vandfald

 

 

Se Billeder fra Katla Isgrotten

krystal isgrotte Island
Katla Isgrotte Island
Island isgrotte
Island Katla Isgrotte
superjeep island
Island Isgrotter
Katla Isgrotte Island
Katla Isgrotte Island syd
Katla Isgrotte gletsjer Island
Katla Isgrotte Island
Vulkan Isgrottetur Island
Katla Vulkan Isgrotte syd Island
Katla Vulkan Isgrotte Island
Katla Vulkan Isgrotte Island 15
Katla Vulkan Isgrotte Island 14

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

DIBS - Payments made easy