tel   (+45) 2398 8200

logo

golden secretlagoon 1270

kort golden  Golden Cirkel området   9 ca. 8 timer   

Den Gyldne Cirkel & Den Hemmelige Lagune


Thingvellir, Gullfoss vandfald, Geysir og badning i Den Hemmelige Lagunes naturlige varme kilde

Turen tilbydes i perioden: Hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: ca. 8 timer
  • Afgange:  kl:8:00
  • Afhentning: Afhentning kan tage optil 30 min efter turens start fra dit hotel/busstop i Reykjavik
  • Inkluderet: Guided bustur, Adgang til Secret Lagoon. NB. Guidet på engelsk.
  • Husk at medbringe: Varmt og vandtæt udendørstøj, hovedbeklædning, handsker og solide sko. Badetøj og håndklæde er også essentielt. Evt. madpakke (vi stopper også ved en restaurant).
  • Minimum alder: 2 år

Den Gyldne Cirkel & Den Hemmelige Lagune tilbyder stor værdi på et lille område

Bad i en naturlig pool og udforsk tre af de mest populære attraktioner på Island.

Turen vil føre dig direkte fra Reykjavik til alle de tre attraktioner, som den populære seværdighed Den Gyldne Cirkel tilbyder, og et yderlige besøg i Den Hemmelige Lagune.
Det er den perfekte, islandske oplevelse, som giver dig chancen for at besøge vandfald, gejsere og historiske seværdigheder samt bade i en naturlig varm kilde. Der er god grund til, at denne tur er en af vores mest populære.
Kom og udforsk de berømte seværdigheder Thingvellir nationalpark, Gullfoss vandfald og varm kilde-området Geysir med et storartet islandsk tvist og et hemmeligt stop!

Gullfoss
Det gyldne vandfald Gullfoss er en af de tre seværdigheder, som Den Gyldne Cirkel udbyder. Dette mægtige vandfald tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år og med god grund – ifølge World og Waterfalls er det blandt de ti bedste vandfald i verden.

Geysir
Her vil du have muligheden for at gå iblandt de sprudlende varme kilder, der omgiver den berømte kilde Geysir, men sørg for at holde dig inden for det afgrænsede område for din egen sikkerheds skyld. Strokkur gejseren er en seværdighed, som du absolut ikke må gå glip af, før du bevæger dig videre til det næste stop: springvand på op til 40 meters højde.

Thingvellir nationalpark
Thingvellir nationalpark er på UNESCO’s verdensarvsliste. Her mødes den islandske historie og imponerende geologiske vidundere, hvilket gør stedet til en af Islands mest interessante seværdigheder.

Den Hemmelige Lagune
Den ældste swimmingpool på Island, en naturlig, varm pool. De lokale kalder den ”Den Hemmelige Lagune”, fordi det i lang tid kun var dem, der kendte den. Nu har du chancen for at bade i denne unikke pool med magiske omgivelser, der helt sikkert indbyder til gode billeder.

Husk at medbringe: Varmt og vandtæt udendørstøj, hovedbeklædning, handsker og solide sko. Badetøj og håndklæde er også essentielt. Evt. madpakke (vi stopper også ved en restaurant).

Se Billeder fra Den Gyldne Cirkel & Den Hemmelige Lagune

Den Gyldne Cirkel & Den Hemmelige Lagune
Guldfoss vandfald Island
Den Gyldne Cirkel & Den Hemmelige Lagune
Geysir Island
Den Gyldne Cirkel - Gullfoss
Thingvellir Island
Den Gyldne Cirkel
Den Hemmelige Lagune
Secret Lagoon Island
Secret Lagoon -  Den Hemmelige Lagune

 

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy