tel   (+45) 2398 8200

logo

Den Gyldne Cirkel & Den Blå Lagune

kort golden  Den Gyldne Cirkel      8 ca. 12 timer

Den Gyldne Cirkel & Den Blå Lagune


Kombiner Islands mest populære ture på én dag! Den Gyldne Cirkel og Den Blå LAGUNE

Turen tilbydes hele året rundt

 • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
 • Varighed: Cirka 12 timer.
 • Afhentning: Afhentning til dit overnatningsted kl.09:00
 • Inkluderet: Komfort entrebillet til Den Blå Lagune (håndklæde og en drink er inkl.), Professionel guidet tur til Den Gyldne Cirkel og Fridheimar, Entre til Fridheimar Drivhuset.Kørsel retur fra Den Blå Lagune, Gratis Wi-Fi på bussen.
 • Tøj: VARMT TØJ. Vandtætte sko og sokker. Vandtæt og varm jakke. Hat og handsker. Svømmetøj.
 • Minimum alder: Ingen aldersgrænse.
 • Valgfri tilkøb: Tomatsuppe eller Bloddy Mary ved Fridheimar
 • Guide: Engelsk: Dagligt (hele året) Tysk: Mandag, Tirsdag, Torsdag & Lørdag (hele året) Fransk: Søndag (hele året) Skandinavisk (enten Svensk, Norsk eller Dansk): Fredag (hele året)

Start dagen med at besøge 3 af de mest berømte steder i Island, Gullfoss, Geysir og Thingvellir og slut dagen af med at slappe af i den vidunderlige Blå Lagune om aften.

Turens højdepunkter:

 • Fridheimar Drivhus
 • Geysir
 • Gullfoss
 • Thingvellir
 • Komfort adgangsbillet til den Blå Lagune

Den Gyldne Cirkel turen giver dig muligheden for at besøge Islands mest betagende steder, startende med Geysirs geotermiske område, hvor Strokkur gejseren skyder en kolonne af vand, helt op til 30 meter op i luften. Dette sker cirka hvert 4-8 minut og dette er et storslået eksemplar på naturens kræfter. Turen fortsætter herefter videre til Gullfoss vandfaldet, som er blevet skabt af floden Hvítá, som buldrer og kaster sig ned i en 32 meter dyb sprække, og flyder dernæst videre i en bred og kurvet 3-trins trappe. Den Gyldne Cirkel turen byder også på det historiske og geologiske vidunder som hedder Thingvellir National Park, som er at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Det er her de Amerikanske og de Eurasiske tektoniske plader trækker fra hinanden med et par centimeter om året.

Derudover besøger vi også Fridheimars geotermiske drivhus, hvor vi får indsigt i de magiske metoder hvorpå de styrer skadedyrene ved at bruge biologisk kontrol og hvordan de dyrker lækre tomater på en øko-venlig måde ved hjælp af geotermisk varme, som Island jo har i overflod.

Efter en fantastisk dag hvor i har udforsket naturen, går turen tilbage til Reykjavík, og derfra videre til Den Blå Lagune, hvor man kan ligge og dase i det varme vand i det fri under den store himmel.
Den Blå Lagune er en af de mest populære turistattraktioner i Island, og bliver af mange betragtet som en oplevelse man ikke kan leve foruden. Den Blå Lagune er omgivet af et landskab bestående af lavasten og mos, og har de mest avancerede faciliteter, en unik atmosfære og silica masker som får din hud til at føles ekstra fast og utrolig blød. Inkluderet i denne Blå Lagune komfort pakke, får du indgang til Den Blå Lagune, silica mudder masker, håndklæde og en drink efter eget valg.

Efter at have nydt alt hvad Den Blå Lagune har at tilbyde, går turen tilbage til Reykjavík i en af vores nye og komfortable busser, som også tilbyder gratis Wi-Fi.
Afgang mod Den Blå Lagune er umiddelbart efter Den Gyldne Cirkel turen fra BSI Terminalen.
Afgang mod Den Blå Lagune er kl.18.00 og adgang til selve Lagunen starter kl.19.00
Retur fra Den Blå Lagune er fleksible i forhold til vores skema, og kræver ikke at man forudbestiller i begge retninger.

Billeder fra Den Gyldne Cirkel & Den Blå Lagune

Strokkur Island
Geysir Island
Den Gyldne Cirkel - Tingvellir
Gullfoss Island
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Thingvellir
Den Blå Lagune
Den Gyldne Cirkel - Den Blå Lagune
Den Blå Lagune Island
Den Gyldne Cirkel og Den Blå Lagune

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy