Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Reykjavik - Hop på - Hop af

Udforsk Reykjavik på egen hånd!

Reykjavik Hop On Hop Off - Reykjavik Sightseeing

 • Reykjavik


 • Tilgængelighed: Året rundt

 • Tilgængelighed: Fleksibelt buskort gyldigt i 24 timer eller 48 timer

 • Vurderet sværhedsgrad: Nem

 • Afhentningstid: Daglige afgange hvert 45. minut

 • Tøj: Tøj på, der passer til vejret

 • Aldersgrænse: Ingen

 • Inkluderet: Billetten til bussen med gratis WiFi tilrådighed.


Er der en bedre måde at opleve Reykjavik? Hop på og hop af bussen

Tag på en bustur med Reykjavik Sightseeing og oplevel Reykjavík i din fritid, med muligheden for at hoppe på og af undervejs på de belejligt placerede busstoppesteder.

Med det bedste fra begge verdener; en moderne trendy og fremadrettet by, og samtidigt være tæt på den uberørte natur, er Reykjavík i sandhed et magisk sted at se og opleve.

Reykjavik hop på hop af stops:

1. Harpa Koncertsal & Konferencecenter - Den fantastiske koncertsal og konferencecenter er den nyeste seværdighed i Reykjavík og huser både Islands symfoniorkester og den islandske opera.

2. Reykjaviks gamle havn - Et farverigt travlt område med restauranter, butikker og caféer. Forskellige bådture afgår fra den gamle havn

3. Reykjavík Maritime Museum - Udforsk ​​islandsk fiskeri og kystkultur. Det tidligere kystvagtfartøj Óðinn ligger også til kaj der.

4. Whales of Iceland - Den største hvaludstilling i verden! Modeller i naturlig størrelse, en interaktiv installation og virtual reality-oplevelse. Sjovt for alle aldre.

5. Islands Nationalmuseum - Den permanente udstilling ”Making of a Nation - Heritage and History in Iceland” er en rejse gennem tiden, fra bosættelse til nutid.

6. Lækjargata Hard Rock Café Reykjavik - Lækjargata -  tager sit navn fra åen, der engang løb langs gaden. Den berømte Hard Rock Café ligger i denne gade.

7. Laugavegur Shopping gade - På gaden ned ad Laugavegur finder du alle slags butikker, restauranter, caféer og barer - noget for enhver smag.

8. Kjarvalsstaðir kunstmuseum - Det huser værker af en af ​​Islands mest indflydelsesrige og anerkendte kunstnere, Jóhannes Kjarval. Du kan også nyde værker fra andre førende islandske og udenlandske kunstnere.

9. Hallgrímskirkja Kirke - Kirken er 73 m højt, hvilket gør denne bygning til den højeste i Reykjavík by. Udsigten fra tårnet er sublim.

10. BSÍ Bus Terminal - Herfra kan du deltage i en af ​​de mange eventyrlige dagsture ude af byen samt mulighed for at tage Flybussen til Keflavík International Airport.

11. Perlan - En glaskuppel bygget oven på seks varmtvandsbeholdere. Indenfor finder du en restaurant, café og den fantastiske Wonders of Iceland-udstilling. 360° udsigten fra observationsdækket er spektakulær.

12. Kringlan Storcenter - Islands første rigtige storcenter åbnede sine døre i 1987 og omfatter i øjeblikket over 180 butikker og restauranter samt en biograf og et offentligt bibliotek. Ved siden af ​​indkøbscentret ligger Reykjavík Theater.

13. Hilton Nordica Reykjavík - Hotellet er tidligere kendt som Hotel Esja, et navn afledt af det dramatisk dominerende Esja-bjerg, som giver en fantastisk kulisse til hovedstadsområdet.

14. Laugardalur-dalen - Reykjavíks husmødre og stuepiger vaskede vasketøj i geotermiske varme kilder her i Laugardalur indtil begyndelsen af ​​det 20. århundrede. I dag er parken hjemsted for en swimmingpool, sportscenter, botanisk have og Familieparken og Zoo.

15. Skarfabakki Havn (Når krydstogtskibe er i havn) - Herfra kan du tage en bådtur over til øen Viðey, vandre langs kysten til centrum af Reykjavík eller komme indenfor og leje et køretøj for dagen hos Enterprise rent-a-car . (Når krydstogtskibe er i havn)

16. Höfði Bygning - Höfði anses for at være en af ​​de mest historisk betydningsfulde bygninger i Reykjavík. Det var stedet for topmødet i 1986 mellem præsident Ronald Reagan og generalsekretær Mikhail Gorbatjov for at afslutte den kolde krig.

Den fulde tur tager omkring 75-80 minutter at gennemføre og afgår fra Harpa, stop 1, hvert 45. minut

Du kan hoppe på og af ved et hvilket som helst stop efter eget valg, mens du nyder nogle rabatter på attraktionsadgang undervejs

Bemærk venligst, at bussen ikke kører på:

• 17. juni, fejringen af ​​den islandske uafhængighedsdag

• Reykjavík Pride-parade enten anden eller tredje lørdag i august

• Reykjavík Marathon og Reykjavík Kulturnat, som afholdes årligt lørdagen efter den 18. august, eller den 18. august, hvis det er en lørdag.

• 31. december, nytårsaften

Daglige afgange hvert 45. minut fra Harpa Koncertsal kl. 09:30, 10:15, 11:00, 11:45, 12:30, 13:15, 14:00, 14:45, 15:30 & 16:15

Se billeder fra Reykjavik Hop On Hop Off


Book Buskort som gælder i 24 timer:


Book Buskort som gælder i 48 timer:

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy

Find placeringen på kortet!

 • Mødested:
  Denne tur er kun med afhentning

 • Pick-up:
  Daglige afgange hvert 45. minut

Se flere ture


Reykjavik - Hop på - Hop af
Reykjavík Food Walk

  Find flere aktiviteter

  BEMÆRK VENLIGST På Island kan vejret svinge meget og turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur-operatører har fuld ret til at ændre ruten/rejseplanen eller annullere turen helt, med din sikkerhed for øje. Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur, vil du naturligvis blive refunderet. Ved booking af aktivitet, bekræfter du, at du accepterer vores vilkår.