tel   (+45) 2398 8200

logo

nordlys i Island

kort reykjavik  Reykjavik        3 ca. 2 - 3 timer

nordlyset i Island med en båd


Oplev nordlyset med båd på en ekstraordinær tur i Island

Turen tilbydes fra september - april

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Omkring 2 -3  timer ca. 4 timer med pick-up.
  • Afhentningstidspunkt: Hvis du ønsker afhentning: Afhentningen fra hoteller i Reykjavik. ca. 1 time før afgang.
  • Mødes på stedet: Special tours, Reykjavik Gamle Havn
  • Inkluderet: Guidede bådtur, Varme flyverdragter (også tilgængelig i børnestørrelser!),Trådløs internet ombord, Vores helt egen nordlys video. Gratis ekstra tur hvis ingen nordlys bliver spottet.
  • Tøj: Varmt tøj, handsker, hue og tørklæde
  • Bemærk: Turen tilbydes også med plan B, se nedenfor

Aftensejltur ud fra Reykjavik gamle havn

At jagte nordlyset fra havets milde bølger, er en ufattelig oplevelse. Det at sejle væk fra Reykjaviks kystlinje, og opleve aurora borealis midt ude på det nordatlantiske hav, med de absolut smukkeste bjerge og selve Reykjavik i horisonten. Dette er en oplevelse som vil være noget I absolut aldrig vil glemme. Fantastisk vinterudflugt fra Reykjavik.

Det tager kun 15-20 min at sejle ud i mørket og væk fra byens mange lys. Her vil vi finde en perfekt location hvor forholdene er bedst til at se de utrolige nordlys på den magiske nattehimmel. Her oplever du også en beroligende stilhed på havet.

På turen vil vores guider fortælle alt hvad der er at vide om nordlysene, her kommer både de videnskabelige forklaringer, men også myter og historier fra forskellige kulturer til livs. Guiderne står altid klar til at besvare spørgsmål.

Denne tur er dog vejrafhængig og desværre er det Islandske vejr ikke altid samarbejdsvilligt. Vi kan derfor ikke garantere at det er muligt at se nordlysene. Hvis det skulle være tilfældet at I ikke får set nordlys på turen, vil i blive tilbudt at deltage i turen igen en anden dag, uden ekstra omkostning.

Vores både er rummelige og har et varmt indendørs område, hvor i finder en bar, hvor i kan købe forfriskninger. På dækket er der nok plads til alle der vil stå her og blive fortryllet af de smukke nordlys. Vi tilbyder varme overalls, som kan holde dig varm på en kold vinteraften.

Plan-B

Vi tilbyder til denne tur en Backup plan. Det vil sige at hvis I skulle være uheldige med vejret og bådturen bliver aflyst, eller chancerne for at se nordlys er dårlige, vil I tage på et andet eventyr! Her vil I tage til Auroras på Whales of Iceland udstillingen. Her vil i opleve en den spektakulære Whales of Iceland udstilling, med et nordlystema. Besøget inkluderer en guided tur, hvor i vil se 23 livagtigt og størrelsestro modeller af alle Islands hvaler. Derefter vil i se den helt nye 25 minutters nordlys dokumentar. Efter dokumentaren vil i have mulighed for at stille spørgsmål samtidig med at i nyder en komplementær drink af eget valg. Du får her også muligheden for at beholde din billet og tage på nordlys-bådturen aften efter, uden ekstra omkostning.

Hvis turen bestilles med en plan-B er denne tur ikke refunderbar, da du er garanteret en fantastisk aften med en masse oplevelser, samt har du mulighed for at tage på bådturen aften efter.

Se Billeder fra turen Nordlyset med båd

Oplev nordlys i Island
Nordlys med båd fra Reykjavik
nordlys i Island
Island nordlys
Reykjavik sejltur nordlys
Nordlys Island
Nordlys Island
sejltur at se nordlys Island
Nordlyset Island
Nordlystur i Island

 

 

logo

DIBS - Payments made easy