tel   (+45) 2398 8200

logo

sejltur gletsjersooen1270

kort sudurstrond  Skaftafell Nationalpark      

Sejltur på Gletsjersøen - Amphibian bådtur


Vi tilbyder en spændende bådtur i lagunen på en af vores amphibian både, som er en båd der både kan køre på land og i vand.

Turen tilbydes maj - oktober

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Cirka 30 - 40 min
  • Mød os på stedet: Afgang er fra Jökulsárlon gletsjerlagoon. Gletsjer lagunen ligger tæt op ad hovedvej 1, ca. 370km (230 miler) øst fra Reykjavik
  • Møde tidspunkt: 15 minutter før turens start
  • Inkluderet: Sejltur på en amphibian båd. Udflugten tager omkring 30-40 minutter og hvor der er inkluderet Engelsk talende guide, som kan forklare dig alt om geologien og fakta omkring lagunen. Andre sprog kan tilbydes ved forespørgsel.
  • Tøj: Varmt udendørs tøj, hue og handsker.
  • Minimum alder: ingen

Gletsjersøen er et af Islands smukkeste naturvidundere!

Vi tilbyder en spændende bådtur i lagunen på en af vores amphibian både, som er en båd der både kan køre på land og vand. På Denne udflugt vil du sejle mellem de kæmpe isbjerge, et billedskønt scenarie. På båden får du lov til at smage på den 1000 år gamle is og hvis du er heldig, får du måske muligheden for at se en sæl eller to.

Sejlturen er omkring 30-40 minutter og med en engelsktalende guide, som vil forklare dig alt om geologien og fakta om den smukke lagune. Andre sprog kan også tilbydes.
Gletsjersøen ligger tæt på hovedvej 1, ca. 370km (230 miler) øst for Reykjavik, og er et af Islands smukkeste naturvidundere.

Gletsjersøen er relativt ny lagune og er skabt af global opvarmning.
Kæmpe isblokke knækker konstant af gletsjeren, Breidamerkurjökll, og flyder rundt i lagunen. Gletsjerlagunen er en kæmpe sø og 250 meter dyb, hvilket gør den til den dybeste sø i Island. Gletsjeren som skaber den fantastiske gletsjerlagune hedder Breidamerkurjokul. Breidamerkurjökull er en gletsjertunge, og en del af Europas største gletsjer Vatnajökull.

Se billeder fra sejltur på gletsjersøen

gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island
gletsjersøen Island

 

 

 

logo

DIBS - Payments made easy